BELGACOM TELEBUSINESS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • BELGACOM TELEBUSINESS
Private companiesMotion Pictures • BELGACOM TELEBUSINESS

Contactgegevens BELGACOM TELEBUSINESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGACOM TELEBUSINESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGACOM TELEBUSINESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARKLAAN 34; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14445820 (+32-14445820) 14445820 (+32-14445820)

Fax (fax): +32 (69) 908-14-44 +32 (69) 908-14-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGACOM TELEBUSINESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGACOM TELEBUSINESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGACOM TELEBUSINESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGACOM TELEBUSINESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGACOM TELEBUSINESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGACOM TELEBUSINESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGACOM TELEBUSINESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGACOM TELEBUSINESS
Products information BELGACOM TELEBUSINESS

BTW identificatienummer (tax): BE05562072753
Ondernemingsnummer: 4774078369
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 157,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Réseaux Téléphoniques.

Product categorie (product category): Systèmes de télécommunications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGACOM TELEBUSINESS
(Get full report from official database of BE for BELGACOM TELEBUSINESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGACOM TELEBUSINESS
Addition kinds of activities for BELGACOM TELEBUSINESS

267601. Handdoeken, servetten en tissuepapier producten | Towels, napkins, and tissue paper products
764100. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
32920504. Tubing, asbest | Tubing, asbestos
37219900. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
76220304. Televisie reparatie winkel | Television repair shop

Werken bij BELGACOM TELEBUSINESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGACOM TELEBUSINESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGACOM TELEBUSINESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGACOM TELEBUSINESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: MC DONALDS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HOSA

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Centric - Project Manager for Global Security Projects (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   Our client is looking for a Security consultant / Project Manager to: Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Your profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings...) Good understanding of project methodologies and project management Languages: Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage Full time availability

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van BELGACOM TELEBUSINESS in sociale netwerken
Look for responds of BELGACOM TELEBUSINESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGACOM TELEBUSINESS. Laat een reactie achter voor BELGACOM TELEBUSINESS. BELGACOM TELEBUSINESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGACOM TELEBUSINESS. Leave a respond for BELGACOM TELEBUSINESS. BELGACOM TELEBUSINESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGACOM TELEBUSINESS op de google maps. Adres en contacten BELGACOM TELEBUSINESS
Location of BELGACOM TELEBUSINESS on the google maps. Address and contacts of BELGACOM TELEBUSINESS

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGACOM TELEBUSINESS BELGACOM TELEBUSINESS: Seca | GO WELL | HUIS ROMA | ISABELLE TELERMAN | MARIE-NO?LLE TILMAN

Other related companies as BELGACOM TELEBUSINESS: Seca | GO WELL | HUIS ROMA | ISABELLE TELERMAN | MARIE-NO?LLE TILMAN

BELGACOM TELEBUSINESS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGACOM TELEBUSINESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05562072753. Het bedrijf BELGACOM TELEBUSINESS bevindt zich op het adres: PARKLAAN 34; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 157,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Systèmes de télécommunications. Lijst met producten zijn Produits: Réseaux Téléphoniques..
De hoofdactiviteit van BELGACOM TELEBUSINESS is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGACOM TELEBUSINESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGACOM TELEBUSINESS, openstaande posities, locatie van BELGACOM TELEBUSINESS op de kaart.

BELGACOM TELEBUSINESS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGACOM TELEBUSINESS, company assigned to the tax number BE05562072753. The company BELGACOM TELEBUSINESS is located at the address: PARKLAAN 34; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 157,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Systèmes de télécommunications. List of products are Produits: Réseaux Téléphoniques..
The main activity of BELGACOM TELEBUSINESS is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGACOM TELEBUSINESS is not available. You also can look at reviews of BELGACOM TELEBUSINESS, open positions, location of BELGACOM TELEBUSINESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGACOM TELEBUSINESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGACOM TELEBUSINESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGACOM TELEBUSINESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGACOM TELEBUSINESS, employees, financial statistics.