ALLCOM SERVICE

Contactgegevens ALLCOM SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLCOM SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLCOM SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRICHTERSTRAAT 23; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11728813 (+32-11728813) 11728813 (+32-11728813)

Fax (fax): +32 (81) 908-35-81 +32 (81) 908-35-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLCOM SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLCOM SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLCOM SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLCOM SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLCOM SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLCOM SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLCOM SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLCOM SERVICE
Products information ALLCOM SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE02965454101
Ondernemingsnummer: 3937469482
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Réseaux Téléphoniques.

Product categorie (product category): Systèmes de télécommunications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLCOM SERVICE
(Get full report from official database of BE for ALLCOM SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLCOM SERVICE
Addition kinds of activities for ALLCOM SERVICE

382205. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
592100. Drankwinkels | Liquor stores
599200. Bloemisten | Florists
14110201. Diabase, dimensie-steengroeven | Diabase, dimension-quarrying
17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
50840502. verzonken | Counterbores
56990102. uniformen | Uniforms
72991102. Coin-operated service machines: schalen, schoen, enz. | Coin-operated service machines: scales, shoe shine, etc.

Werken bij ALLCOM SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLCOM SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLCOM SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLCOM SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van ALLCOM SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ALLCOM SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLCOM SERVICE. Laat een reactie achter voor ALLCOM SERVICE. ALLCOM SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLCOM SERVICE. Leave a respond for ALLCOM SERVICE. ALLCOM SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLCOM SERVICE op de google maps. Adres en contacten ALLCOM SERVICE
Location of ALLCOM SERVICE on the google maps. Address and contacts of ALLCOM SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLCOM SERVICE ALLCOM SERVICE: G. VANDAMME | LADBROKE | Eloy & Fils SA | COIFFURE KATHY | Resimont F

Other related companies as ALLCOM SERVICE: G. VANDAMME | LADBROKE | Eloy & Fils SA | COIFFURE KATHY | Resimont F

ALLCOM SERVICE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLCOM SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02965454101. Het bedrijf ALLCOM SERVICE bevindt zich op het adres: MAASTRICHTERSTRAAT 23; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 121,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Systèmes de télécommunications. Lijst met producten zijn Produits: Réseaux Téléphoniques..
De hoofdactiviteit van ALLCOM SERVICE is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLCOM SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLCOM SERVICE, openstaande posities, locatie van ALLCOM SERVICE op de kaart.

ALLCOM SERVICE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLCOM SERVICE, company assigned to the tax number BE02965454101. The company ALLCOM SERVICE is located at the address: MAASTRICHTERSTRAAT 23; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 121,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Systèmes de télécommunications. List of products are Produits: Réseaux Téléphoniques..
The main activity of ALLCOM SERVICE is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLCOM SERVICE is not available. You also can look at reviews of ALLCOM SERVICE, open positions, location of ALLCOM SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLCOM SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLCOM SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLCOM SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLCOM SERVICE, employees, financial statistics.