F.G.T.B.-ALIMENTATION

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • F.G.T.B.-ALIMENTATION
Private companiesEducational Services • F.G.T.B.-ALIMENTATION

Contactgegevens F.G.T.B.-ALIMENTATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.G.T.B.-ALIMENTATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.G.T.B.-ALIMENTATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VAL 3; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56853333 (+32-56853333) 56853333 (+32-56853333)

Fax (fax): +32 (10) 260-50-81 +32 (10) 260-50-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.G.T.B.-ALIMENTATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.G.T.B.-ALIMENTATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.G.T.B.-ALIMENTATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.G.T.B.-ALIMENTATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.G.T.B.-ALIMENTATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.G.T.B.-ALIMENTATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.G.T.B.-ALIMENTATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.G.T.B.-ALIMENTATION
Products information F.G.T.B.-ALIMENTATION

BTW identificatienummer (tax): BE09309509277
Ondernemingsnummer: 1046417236
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in F.G.T.B.-ALIMENTATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Syndicats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.G.T.B.-ALIMENTATION
(Get full report from official database of BE for F.G.T.B.-ALIMENTATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.G.T.B.-ALIMENTATION
Addition kinds of activities for F.G.T.B.-ALIMENTATION

20989904. Vermicelli, droog | Vermicelli, dry
23920000. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
24310202. Jaloezieën, glas, houten frame | Jalousies, glass, wood frame
24510102. Stacaravans, behalve recreatief | Mobile homes, except recreational
35829903. Strijkijzers, commerciële was- en droogreiniging | Ironers, commercial laundry and drycleaning

Werken bij F.G.T.B.-ALIMENTATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.G.T.B.-ALIMENTATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.G.T.B.-ALIMENTATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.G.T.B.-ALIMENTATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van F.G.T.B.-ALIMENTATION in sociale netwerken
Look for responds of F.G.T.B.-ALIMENTATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.G.T.B.-ALIMENTATION. Laat een reactie achter voor F.G.T.B.-ALIMENTATION. F.G.T.B.-ALIMENTATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.G.T.B.-ALIMENTATION. Leave a respond for F.G.T.B.-ALIMENTATION. F.G.T.B.-ALIMENTATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.G.T.B.-ALIMENTATION op de google maps. Adres en contacten F.G.T.B.-ALIMENTATION
Location of F.G.T.B.-ALIMENTATION on the google maps. Address and contacts of F.G.T.B.-ALIMENTATION

Andere gerelateerde bedrijven als come F.G.T.B.-ALIMENTATION F.G.T.B.-ALIMENTATION: Menuiserie Soulet SPRL | Braeckevelt-Tant VOF | Mantione | FRANK CORNE | Barra Decoratie

Other related companies as F.G.T.B.-ALIMENTATION: Menuiserie Soulet SPRL | Braeckevelt-Tant VOF | Mantione | FRANK CORNE | Barra Decoratie

F.G.T.B.-ALIMENTATION is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.G.T.B.-ALIMENTATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09309509277. Het bedrijf F.G.T.B.-ALIMENTATION bevindt zich op het adres: RUE DU VAL 3; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 545,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Syndicats. Producten gemaakt in F.G.T.B.-ALIMENTATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F.G.T.B.-ALIMENTATION is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.G.T.B.-ALIMENTATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.G.T.B.-ALIMENTATION, openstaande posities, locatie van F.G.T.B.-ALIMENTATION op de kaart.

F.G.T.B.-ALIMENTATION is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.G.T.B.-ALIMENTATION, company assigned to the tax number BE09309509277. The company F.G.T.B.-ALIMENTATION is located at the address: RUE DU VAL 3; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 545,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Syndicats. Products created in F.G.T.B.-ALIMENTATION were not found.
The main activity of F.G.T.B.-ALIMENTATION is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of F.G.T.B.-ALIMENTATION is not available. You also can look at reviews of F.G.T.B.-ALIMENTATION, open positions, location of F.G.T.B.-ALIMENTATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.G.T.B.-ALIMENTATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.G.T.B.-ALIMENTATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.G.T.B.-ALIMENTATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.G.T.B.-ALIMENTATION, employees, financial statistics.