FLVITAKRAFT SA

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLVITAKRAFT SA
Private companiesCommunications • FLVITAKRAFT SA

Contactgegevens FLVITAKRAFT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVITAKRAFT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVITAKRAFT SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. De Zuen 120 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-20-03-91 32-25-20-03-91

Fax (fax): 32-25-20-03-91 32-25-20-03-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVITAKRAFT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVITAKRAFT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVITAKRAFT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVITAKRAFT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVITAKRAFT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVITAKRAFT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVITAKRAFT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVITAKRAFT SA
Products information FLVITAKRAFT SA

BTW identificatienummer (tax): BE06720031738
Ondernemingsnummer: 7540435791
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 357,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLVITAKRAFT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVITAKRAFT SA
(Get full report from official database of BE for FLVITAKRAFT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVITAKRAFT SA
Addition kinds of activities for FLVITAKRAFT SA

27540301. Kalenders: gravure printing | Calendars: gravure printing
33550101. Kabel, aluminium: gemaakt in walsen | Cable, aluminum: made in rolling mills
41739902. Onderhoudsfaciliteiten voor personenauto's voor personenauto's | Maintenance facilities for motor vehicle passenger transport
42219901. Katoenpompen en magazijnen | Cotton compresses and warehouses
47259902. Bezienswaardigheden tournee bedrijven | Sightseeing tour companies
51449900. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
51819903. Portier | Porter
59610300. Boek en record clubs | Book and record clubs
73369901. Commerciële kunst en illustratie | Commercial art and illustration
81110216. Belastingwetgeving | Taxation law

Werken bij FLVITAKRAFT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVITAKRAFT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVITAKRAFT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVITAKRAFT SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service assistant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

 • Draaier - frezer (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

 • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

 • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

 • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

 • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

Zoek naar antwoorden van FLVITAKRAFT SA in sociale netwerken
Look for responds of FLVITAKRAFT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVITAKRAFT SA. Laat een reactie achter voor FLVITAKRAFT SA. FLVITAKRAFT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVITAKRAFT SA. Leave a respond for FLVITAKRAFT SA. FLVITAKRAFT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVITAKRAFT SA op de google maps. Adres en contacten FLVITAKRAFT SA
Location of FLVITAKRAFT SA on the google maps. Address and contacts of FLVITAKRAFT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVITAKRAFT SA FLVITAKRAFT SA: JACKY KNOOPS - K?SSINGER | FA. DEHO SOFT | JAN FORTRY | V.C. G.T. VELDWEZELT | CYRIEL MUYLLE

Other related companies as FLVITAKRAFT SA: JACKY KNOOPS - K?SSINGER | FA. DEHO SOFT | JAN FORTRY | V.C. G.T. VELDWEZELT | CYRIEL MUYLLE

FLVITAKRAFT SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVITAKRAFT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06720031738. Het bedrijf FLVITAKRAFT SA bevindt zich op het adres: R. De Zuen 120 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 357,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLVITAKRAFT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVITAKRAFT SA is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVITAKRAFT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVITAKRAFT SA, openstaande posities, locatie van FLVITAKRAFT SA op de kaart.

FLVITAKRAFT SA is a company, that was registered 1985 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLVITAKRAFT SA, company assigned to the tax number BE06720031738. The company FLVITAKRAFT SA is located at the address: R. De Zuen 120 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 357,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLVITAKRAFT SA were not found.
The main activity of FLVITAKRAFT SA is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVITAKRAFT SA is not available. You also can look at reviews of FLVITAKRAFT SA, open positions, location of FLVITAKRAFT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVITAKRAFT SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVITAKRAFT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVITAKRAFT SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVITAKRAFT SA, employees, financial statistics.