A.C.V. VERVOER & DIAMANT

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • A.C.V. VERVOER & DIAMANT
Private companiesChemicals and Allied Products • A.C.V. VERVOER & DIAMANT

Contactgegevens A.C.V. VERVOER & DIAMANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.V. VERVOER & DIAMANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.V. VERVOER & DIAMANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENTREPOTPLAATS 12; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32069500 32069500

Fax (fax): +32 (57) 777-16-81 +32 (57) 777-16-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.V. VERVOER & DIAMANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.V. VERVOER & DIAMANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.V. VERVOER & DIAMANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.V. VERVOER & DIAMANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.V. VERVOER & DIAMANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.V. VERVOER & DIAMANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.V. VERVOER & DIAMANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.V. VERVOER & DIAMANT
Products information A.C.V. VERVOER & DIAMANT

BTW identificatienummer (tax): BE09951660156
Ondernemingsnummer: 6700531005
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in A.C.V. VERVOER & DIAMANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Syndicats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.V. VERVOER & DIAMANT
(Get full report from official database of BE for A.C.V. VERVOER & DIAMANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.V. VERVOER & DIAMANT
Addition kinds of activities for A.C.V. VERVOER & DIAMANT

32720100. Vloeistofvangbakken, tanks en deksels: beton | Liquid catch basins, tanks, and covers: concrete
38290219. Weergave apparatuur | Weather tracking equipment
50310302. Deuren, combinatie, scherm-storm | Doors, combination, screen-storm
58120404. Lunchroom | Lunchroom
93110102. Belastingbeoordelaars 'kantoor | Property tax assessors' office

Werken bij A.C.V. VERVOER & DIAMANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.V. VERVOER & DIAMANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.V. VERVOER & DIAMANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.V. VERVOER & DIAMANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Magazijnier (M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in distributie van goederen in de automotive sector. Zijn we op zoek naar magazijniers.

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • Allround Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Allround Bediende... sta je in voor verschillende administratieve taken, verzorg je de post het onthaal van klanten Daarnaast sta je in voor.... de facturatie verzorgen van klanten en leveranciers, het opstellen van verschillende documenten voor de vrachtwagens en het op orde houden van het kantoor.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Student horeca (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

  • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

    Regio: HERSEAUX

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

Zoek naar antwoorden van A.C.V. VERVOER & DIAMANT in sociale netwerken
Look for responds of A.C.V. VERVOER & DIAMANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.V. VERVOER & DIAMANT. Laat een reactie achter voor A.C.V. VERVOER & DIAMANT. A.C.V. VERVOER & DIAMANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.V. VERVOER & DIAMANT. Leave a respond for A.C.V. VERVOER & DIAMANT. A.C.V. VERVOER & DIAMANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.V. VERVOER & DIAMANT op de google maps. Adres en contacten A.C.V. VERVOER & DIAMANT
Location of A.C.V. VERVOER & DIAMANT on the google maps. Address and contacts of A.C.V. VERVOER & DIAMANT

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.V. VERVOER & DIAMANT A.C.V. VERVOER & DIAMANT: T.C. BEYNOIS | F. VAN BUYTEN | ANN DE VUYST | E. VERCAMMEN | CHRISTIAN FIEVET

Other related companies as A.C.V. VERVOER & DIAMANT: T.C. BEYNOIS | F. VAN BUYTEN | ANN DE VUYST | E. VERCAMMEN | CHRISTIAN FIEVET

A.C.V. VERVOER & DIAMANT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.V. VERVOER & DIAMANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951660156. Het bedrijf A.C.V. VERVOER & DIAMANT bevindt zich op het adres: ENTREPOTPLAATS 12; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Syndicats. Producten gemaakt in A.C.V. VERVOER & DIAMANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.V. VERVOER & DIAMANT is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.V. VERVOER & DIAMANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.V. VERVOER & DIAMANT, openstaande posities, locatie van A.C.V. VERVOER & DIAMANT op de kaart.

A.C.V. VERVOER & DIAMANT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.V. VERVOER & DIAMANT, company assigned to the tax number BE09951660156. The company A.C.V. VERVOER & DIAMANT is located at the address: ENTREPOTPLAATS 12; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Syndicats. Products created in A.C.V. VERVOER & DIAMANT were not found.
The main activity of A.C.V. VERVOER & DIAMANT is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.V. VERVOER & DIAMANT is not available. You also can look at reviews of A.C.V. VERVOER & DIAMANT, open positions, location of A.C.V. VERVOER & DIAMANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.V. VERVOER & DIAMANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.V. VERVOER & DIAMANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.V. VERVOER & DIAMANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.V. VERVOER & DIAMANT, employees, financial statistics.