A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN

Contactgegevens A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAKSTRAAT 16; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15299066 (+32-15299066) 15299066 (+32-15299066)

Fax (fax): +32 (83) 501-77-95 +32 (83) 501-77-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN
Products information A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN

BTW identificatienummer (tax): BE06750244140
Ondernemingsnummer: 1170013427
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Syndicats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN
(Get full report from official database of BE for A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN
Addition kinds of activities for A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN

284301. Oliën en vetten | Oils and greases
27549900. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
28139902. aërosolen | Aerosols
31619903. Camera draagtassen | Camera carrying bags
35689902. Koorden, as (krachtoverbrenging apparatuur) | Collars, shaft (power transmission equipment)
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
96310402. Regeling, administratie van nutsbedrijven, overheidsregering | Regulation, administration of utilities, state government

Werken bij A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN in sociale netwerken
Look for responds of A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN. Laat een reactie achter voor A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN. A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN. Leave a respond for A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN. A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN op de google maps. Adres en contacten A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN
Location of A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN on the google maps. Address and contacts of A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN: FLCOSMIC NV | D. & D. COMMUNICATIONS | KRISTEL SAENEN | Jungle Video | Neyman/Furs & Fashion

Other related companies as A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN: FLCOSMIC NV | D. & D. COMMUNICATIONS | KRISTEL SAENEN | Jungle Video | Neyman/Furs & Fashion

A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06750244140. Het bedrijf A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN bevindt zich op het adres: ZAKSTRAAT 16; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Syndicats. Producten gemaakt in A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN, openstaande posities, locatie van A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN op de kaart.

A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN, company assigned to the tax number BE06750244140. The company A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN is located at the address: ZAKSTRAAT 16; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Syndicats. Products created in A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN were not found.
The main activity of A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN is not available. You also can look at reviews of A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN, open positions, location of A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.V.V.-VOEDING MECHELEN, employees, financial statistics.