GEORGE ERIC

Contactgegevens GEORGE ERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGE ERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGE ERIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 10; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57337104 (+32-57337104) 57337104 (+32-57337104)

Fax (fax): +32 (3) 175-81-75 +32 (3) 175-81-75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGE ERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGE ERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGE ERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGE ERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGE ERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGE ERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGE ERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGE ERIC
Products information GEORGE ERIC

BTW identificatienummer (tax): BE06656585693
Ondernemingsnummer: 9218322753
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Orfèvrerie en Argent,Orfèvrerie en Or.. Services: Montres,Horloges.. Produits: Flik Flak,Chronos,Montres.

Product categorie (product category): Swatch. Réparations d'horloges,montres and bijoux. Opticiens. Bijouteries and horlogeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGE ERIC
(Get full report from official database of BE for GEORGE ERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGE ERIC
Addition kinds of activities for GEORGE ERIC

384201. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
23429901. Bras | Brassieres
27969903. Embossing platen, voor het afdrukken | Embossing plates, for printing
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
34620102. Gears, gesmeed staal | Gears, forged steel
38260201. borescopen | Borescopes
51980104. lakken | Lacquers

Werken bij GEORGE ERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGE ERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGE ERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGE ERIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

Zoek naar antwoorden van GEORGE ERIC in sociale netwerken
Look for responds of GEORGE ERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGE ERIC. Laat een reactie achter voor GEORGE ERIC. GEORGE ERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGE ERIC. Leave a respond for GEORGE ERIC. GEORGE ERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGE ERIC op de google maps. Adres en contacten GEORGE ERIC
Location of GEORGE ERIC on the google maps. Address and contacts of GEORGE ERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGE ERIC GEORGE ERIC: Maelstaf E | Petra | Parkhotel Lokeren | SPIGA D'ORO | Meiko Europe NV

Other related companies as GEORGE ERIC: Maelstaf E | Petra | Parkhotel Lokeren | SPIGA D'ORO | Meiko Europe NV

GEORGE ERIC is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGE ERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06656585693. Het bedrijf GEORGE ERIC bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 10; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Swatch. Réparations d'horloges,montres and bijoux. Opticiens. Bijouteries and horlogeries. Lijst met producten zijn Produits: Orfèvrerie en Argent,Orfèvrerie en Or.. Services: Montres,Horloges.. Produits: Flik Flak,Chronos,Montres..
De hoofdactiviteit van GEORGE ERIC is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGE ERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGE ERIC, openstaande posities, locatie van GEORGE ERIC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GEORGE ERIC is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGE ERIC, company assigned to the tax number BE06656585693. The company GEORGE ERIC is located at the address: GROTE MARKT 10; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Swatch. Réparations d'horloges,montres and bijoux. Opticiens. Bijouteries and horlogeries. List of products are Produits: Orfèvrerie en Argent,Orfèvrerie en Or.. Services: Montres,Horloges.. Produits: Flik Flak,Chronos,Montres..
The main activity of GEORGE ERIC is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGE ERIC is not available. You also can look at reviews of GEORGE ERIC, open positions, location of GEORGE ERIC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGE ERIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGE ERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGE ERIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGE ERIC, employees, financial statistics.