SPIGA D'ORO

Contactgegevens SPIGA D'ORO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPIGA D'ORO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPIGA D'ORO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELSENSE STEENWEG 310; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26400572 (+32-26400572) 26400572 (+32-26400572)

Fax (fax): +32 (82) 960-78-36 +32 (82) 960-78-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPIGA D'ORO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPIGA D'ORO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPIGA D'ORO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPIGA D'ORO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPIGA D'ORO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPIGA D'ORO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPIGA D'ORO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPIGA D'ORO
Products information SPIGA D'ORO

BTW identificatienummer (tax): BE04598022460
Ondernemingsnummer: 5139373779
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in SPIGA D'ORO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPIGA D'ORO
(Get full report from official database of BE for SPIGA D'ORO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPIGA D'ORO
Addition kinds of activities for SPIGA D'ORO

276199. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
20489915. Slachten van niet-voedende dieren | Slaughtering of nonfood animals
20990302. Desserts, ready-to-mix | Desserts, ready-to-mix
26530203. Hempen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, solid fiber: made from purchased materials
27590800. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
34239907. Cutters, glas | Cutters, glass

Werken bij SPIGA D'ORO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPIGA D'ORO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPIGA D'ORO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPIGA D'ORO. Looking for open vacancies in other companies

 • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

 • nachtchauffeur ce (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

 • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

 • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

 • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

 • Logistiek Assistent (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Olympia NV

  Type: Vaste Job

  Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

 • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: VANBRABANT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

 • Technisch Tekenaar (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

 • Coaching (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: DILLEN GUY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

 • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Bakkerij Stefaan

  Type: Flexijob

  Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

 • FRITUURHULP (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

  Type: Flexijob

  In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van SPIGA D'ORO in sociale netwerken
Look for responds of SPIGA D'ORO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPIGA D'ORO. Laat een reactie achter voor SPIGA D'ORO. SPIGA D'ORO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPIGA D'ORO. Leave a respond for SPIGA D'ORO. SPIGA D'ORO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPIGA D'ORO op de google maps. Adres en contacten SPIGA D'ORO
Location of SPIGA D'ORO on the google maps. Address and contacts of SPIGA D'ORO

Andere gerelateerde bedrijven als come SPIGA D'ORO SPIGA D'ORO: COIFFURE NANCY | CLUB DEP TURON BRUXELLES | Ungaro | Rousseaux J-M | SOLVAY S.A.

Other related companies as SPIGA D'ORO: COIFFURE NANCY | CLUB DEP TURON BRUXELLES | Ungaro | Rousseaux J-M | SOLVAY S.A.

SPIGA D'ORO is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPIGA D'ORO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598022460. Het bedrijf SPIGA D'ORO bevindt zich op het adres: ELSENSE STEENWEG 310; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in SPIGA D'ORO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPIGA D'ORO is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPIGA D'ORO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPIGA D'ORO, openstaande posities, locatie van SPIGA D'ORO op de kaart.

SPIGA D'ORO is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPIGA D'ORO, company assigned to the tax number BE04598022460. The company SPIGA D'ORO is located at the address: ELSENSE STEENWEG 310; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in SPIGA D'ORO were not found.
The main activity of SPIGA D'ORO is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SPIGA D'ORO is not available. You also can look at reviews of SPIGA D'ORO, open positions, location of SPIGA D'ORO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPIGA D'ORO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPIGA D'ORO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPIGA D'ORO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPIGA D'ORO, employees, financial statistics.