TNT-NOPRI LOGISTICS NV

Contactgegevens TNT-NOPRI LOGISTICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TNT-NOPRI LOGISTICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TNT-NOPRI LOGISTICS NV

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 9 1830 Machelen (Bt.) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-57-15-06 32-22-57-15-06

Fax (fax): 32-22-57-15-00 32-22-57-15-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TNT-NOPRI LOGISTICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TNT-NOPRI LOGISTICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TNT-NOPRI LOGISTICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TNT-NOPRI LOGISTICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TNT-NOPRI LOGISTICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TNT-NOPRI LOGISTICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TNT-NOPRI LOGISTICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TNT-NOPRI LOGISTICS NV
Products information TNT-NOPRI LOGISTICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07097137451
Ondernemingsnummer: 7307800292
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in TNT-NOPRI LOGISTICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Storage services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TNT-NOPRI LOGISTICS NV
(Get full report from official database of BE for TNT-NOPRI LOGISTICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TNT-NOPRI LOGISTICS NV
Addition kinds of activities for TNT-NOPRI LOGISTICS NV

873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
08510101. Bosbeheerplannen, voorbereiding van | Forest management plans, preparation of
23539907. Helmen, jungle doek: wol gevoerd | Helmets, jungle cloth: wool lined
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'
51629901. Plastische basisvormen | Plastics basic shapes
73730301. Turnkey verkopers, computersystemen | Turnkey vendors, computer systems

Werken bij TNT-NOPRI LOGISTICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TNT-NOPRI LOGISTICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TNT-NOPRI LOGISTICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TNT-NOPRI LOGISTICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnmedewerkers (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DERO CONSTRUCT

    Type: Vervanging brugpensioen

    voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Atelierverantwoordelijke/magazijnier (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van auto's en vrachtwagens. Je doet magazijnwerk. Je zorgt voor de werkverdeling in het atelier en springt af en toe bij op het bureau.

  • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: EVEN WERKT!

    Type: Werfreserve

    Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

Zoek naar antwoorden van TNT-NOPRI LOGISTICS NV in sociale netwerken
Look for responds of TNT-NOPRI LOGISTICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TNT-NOPRI LOGISTICS NV. Laat een reactie achter voor TNT-NOPRI LOGISTICS NV. TNT-NOPRI LOGISTICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TNT-NOPRI LOGISTICS NV. Leave a respond for TNT-NOPRI LOGISTICS NV. TNT-NOPRI LOGISTICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TNT-NOPRI LOGISTICS NV op de google maps. Adres en contacten TNT-NOPRI LOGISTICS NV
Location of TNT-NOPRI LOGISTICS NV on the google maps. Address and contacts of TNT-NOPRI LOGISTICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TNT-NOPRI LOGISTICS NV TNT-NOPRI LOGISTICS NV: FLABEDIS SA | IeDee Secretariaatsservices BVBA | Institut St Joseph | SCHOENMAKERIJ PRIMALUX | ORIANO SETTE

Other related companies as TNT-NOPRI LOGISTICS NV: FLABEDIS SA | IeDee Secretariaatsservices BVBA | Institut St Joseph | SCHOENMAKERIJ PRIMALUX | ORIANO SETTE

TNT-NOPRI LOGISTICS NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is TNT-NOPRI LOGISTICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07097137451. Het bedrijf TNT-NOPRI LOGISTICS NV bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 9 1830 Machelen (Bt.) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Storage services. Producten gemaakt in TNT-NOPRI LOGISTICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TNT-NOPRI LOGISTICS NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TNT-NOPRI LOGISTICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TNT-NOPRI LOGISTICS NV, openstaande posities, locatie van TNT-NOPRI LOGISTICS NV op de kaart.

TNT-NOPRI LOGISTICS NV is a company, that was registered 1989 in Leuven region, Belgium. Full name of company is TNT-NOPRI LOGISTICS NV, company assigned to the tax number BE07097137451. The company TNT-NOPRI LOGISTICS NV is located at the address: Leuvensesteenweg 9 1830 Machelen (Bt.) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Storage services. Products created in TNT-NOPRI LOGISTICS NV were not found.
The main activity of TNT-NOPRI LOGISTICS NV is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TNT-NOPRI LOGISTICS NV is not available. You also can look at reviews of TNT-NOPRI LOGISTICS NV, open positions, location of TNT-NOPRI LOGISTICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TNT-NOPRI LOGISTICS NV, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TNT-NOPRI LOGISTICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TNT-NOPRI LOGISTICS NV, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TNT-NOPRI LOGISTICS NV, employees, financial statistics.