SCHOENMAKERIJ PRIMALUX

Contactgegevens SCHOENMAKERIJ PRIMALUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOENMAKERIJ PRIMALUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOENMAKERIJ PRIMALUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDEVAARTPLAATS 53; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32341253 32341253

Fax (fax): +32 (86) 288-46-32 +32 (86) 288-46-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOENMAKERIJ PRIMALUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOENMAKERIJ PRIMALUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOENMAKERIJ PRIMALUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOENMAKERIJ PRIMALUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOENMAKERIJ PRIMALUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOENMAKERIJ PRIMALUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOENMAKERIJ PRIMALUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOENMAKERIJ PRIMALUX
Products information SCHOENMAKERIJ PRIMALUX

BTW identificatienummer (tax): BE08033996582
Ondernemingsnummer: 6375885009
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in SCHOENMAKERIJ PRIMALUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling leer and schoeisel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOENMAKERIJ PRIMALUX
(Get full report from official database of BE for SCHOENMAKERIJ PRIMALUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOENMAKERIJ PRIMALUX
Addition kinds of activities for SCHOENMAKERIJ PRIMALUX

254101. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
306915. Rubber hardware | Rubber hardware
30690204. Vloeren, rubber: tegel of vel | Flooring, rubber: tile or sheet
31999906. Embossed lederwaren | Embossed leather goods
34410100. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
36639902. Digitale encoders | Digital encoders
50640101. Kleren droogmachines, elektrische en gas | Clothes dryers, electric and gas

Werken bij SCHOENMAKERIJ PRIMALUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOENMAKERIJ PRIMALUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOENMAKERIJ PRIMALUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOENMAKERIJ PRIMALUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • Kelners m/v (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: HET KLAVERBLAD

    Type: Vaste Job

    Het Klaverblad is op zoek naar kelners om zijn team te versterken.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

Zoek naar antwoorden van SCHOENMAKERIJ PRIMALUX in sociale netwerken
Look for responds of SCHOENMAKERIJ PRIMALUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOENMAKERIJ PRIMALUX. Laat een reactie achter voor SCHOENMAKERIJ PRIMALUX. SCHOENMAKERIJ PRIMALUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOENMAKERIJ PRIMALUX. Leave a respond for SCHOENMAKERIJ PRIMALUX. SCHOENMAKERIJ PRIMALUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOENMAKERIJ PRIMALUX op de google maps. Adres en contacten SCHOENMAKERIJ PRIMALUX
Location of SCHOENMAKERIJ PRIMALUX on the google maps. Address and contacts of SCHOENMAKERIJ PRIMALUX

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOENMAKERIJ PRIMALUX SCHOENMAKERIJ PRIMALUX: PMU | DE PAREL-LIEVE MORIS | Studio P.P. | De Rijcke | INSTORE

Other related companies as SCHOENMAKERIJ PRIMALUX: PMU | DE PAREL-LIEVE MORIS | Studio P.P. | De Rijcke | INSTORE

SCHOENMAKERIJ PRIMALUX is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOENMAKERIJ PRIMALUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08033996582. Het bedrijf SCHOENMAKERIJ PRIMALUX bevindt zich op het adres: OUDEVAARTPLAATS 53; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstelling leer and schoeisel. Producten gemaakt in SCHOENMAKERIJ PRIMALUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOENMAKERIJ PRIMALUX is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOENMAKERIJ PRIMALUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOENMAKERIJ PRIMALUX, openstaande posities, locatie van SCHOENMAKERIJ PRIMALUX op de kaart.

SCHOENMAKERIJ PRIMALUX is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOENMAKERIJ PRIMALUX, company assigned to the tax number BE08033996582. The company SCHOENMAKERIJ PRIMALUX is located at the address: OUDEVAARTPLAATS 53; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstelling leer and schoeisel. Products created in SCHOENMAKERIJ PRIMALUX were not found.
The main activity of SCHOENMAKERIJ PRIMALUX is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOENMAKERIJ PRIMALUX is not available. You also can look at reviews of SCHOENMAKERIJ PRIMALUX, open positions, location of SCHOENMAKERIJ PRIMALUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOENMAKERIJ PRIMALUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOENMAKERIJ PRIMALUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOENMAKERIJ PRIMALUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOENMAKERIJ PRIMALUX, employees, financial statistics.