Oleotest NV

Contactgegevens Oleotest NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oleotest NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oleotest NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lageweg 427; 2660; Antwerpen (Hoboken), België

Telefoon (phone): 03 216 01 15 (+32-03 216 01 15) 03 216 01 15 (+32-03 216 01 15)

Fax (fax): 03 238 76 72 (+32-03 238 76 72) 03 238 76 72 (+32-03 238 76 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oleotest NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oleotest NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oleotest NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oleotest NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oleotest NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oleotest NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oleotest NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oleotest NV
Products information Oleotest NV

BTW identificatienummer (tax): BE09541320800
Ondernemingsnummer: 2240631103
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 420,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Laboratories - General

Product categorie (product category): Surveyors and valuers - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oleotest NV
(Get full report from official database of BE for Oleotest NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oleotest NV
Addition kinds of activities for Oleotest NV

514910. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
679901. Commodity investeerders | Commodity investors
731900. Reclame, anders | Advertising, nec
35429910. Magnetische vormende machines | Magnetic forming machines
37280106. Empennage (staart) assemblies en onderdelen, vliegtuigen | Empennage (tail) assemblies and parts, aircraft

Werken bij Oleotest NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oleotest NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oleotest NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oleotest NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

Zoek naar antwoorden van Oleotest NV in sociale netwerken
Look for responds of Oleotest NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oleotest NV. Laat een reactie achter voor Oleotest NV. Oleotest NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oleotest NV. Leave a respond for Oleotest NV. Oleotest NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oleotest NV op de google maps. Adres en contacten Oleotest NV
Location of Oleotest NV on the google maps. Address and contacts of Oleotest NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Oleotest NV Oleotest NV: DEXIA | Auto-Shop De Loecker | NADINE VAN DEN BROECK | Duprez Frederik | Helbers M

Other related companies as Oleotest NV: DEXIA | Auto-Shop De Loecker | NADINE VAN DEN BROECK | Duprez Frederik | Helbers M

Oleotest NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Oleotest NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09541320800. Het bedrijf Oleotest NV bevindt zich op het adres: Lageweg 427; 2660; Antwerpen (Hoboken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 420,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surveyors and valuers - General. Lijst met producten zijn Laboratories - General.
De hoofdactiviteit van Oleotest NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oleotest NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oleotest NV, openstaande posities, locatie van Oleotest NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Oleotest NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Oleotest NV, company assigned to the tax number BE09541320800. The company Oleotest NV is located at the address: Lageweg 427; 2660; Antwerpen (Hoboken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 420,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surveyors and valuers - General. List of products are Laboratories - General.
The main activity of Oleotest NV is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Oleotest NV is not available. You also can look at reviews of Oleotest NV, open positions, location of Oleotest NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oleotest NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oleotest NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oleotest NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oleotest NV, employees, financial statistics.