JAN BOLLIES & CO gcv

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • JAN BOLLIES & CO gcv
Private companiesMetal Mining • JAN BOLLIES & CO gcv

Contactgegevens JAN BOLLIES & CO gcv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN BOLLIES & CO gcv: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN BOLLIES & CO gcv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bessenlaan 7; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 35 77 90 (+32-056 35 77 90) 056 35 77 90 (+32-056 35 77 90)

Fax (fax): +32 (71) 467-73-69 +32 (71) 467-73-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN BOLLIES & CO gcv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN BOLLIES & CO gcv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN BOLLIES & CO gcv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN BOLLIES & CO gcv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN BOLLIES & CO gcv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN BOLLIES & CO gcv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN BOLLIES & CO gcv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN BOLLIES & CO gcv
Products information JAN BOLLIES & CO gcv

BTW identificatienummer (tax): BE01241973876
Ondernemingsnummer: 5295654296
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 736,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in JAN BOLLIES & CO gcv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surveyors and valuers - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN BOLLIES & CO gcv
(Get full report from official database of BE for JAN BOLLIES & CO gcv)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN BOLLIES & CO gcv
Addition kinds of activities for JAN BOLLIES & CO gcv

326901. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
806901. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals
20220102. Pasta, kaas | Pastes, cheese
22990702. Tops, combing en converting | Tops, combing and converting
33310100. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
34460104. Wachten, gemaakt van pijp | Guards, made from pipe
57340204. Software, computerspelletjes | Software, computer games
73891701. Makelaars, zaken: koop en verkoop van bedrijven | Brokers, business: buying and selling business enterprises

Werken bij JAN BOLLIES & CO gcv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN BOLLIES & CO gcv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN BOLLIES & CO gcv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN BOLLIES & CO gcv. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van JAN BOLLIES & CO gcv in sociale netwerken
Look for responds of JAN BOLLIES & CO gcv in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN BOLLIES & CO gcv. Laat een reactie achter voor JAN BOLLIES & CO gcv. JAN BOLLIES & CO gcv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN BOLLIES & CO gcv. Leave a respond for JAN BOLLIES & CO gcv. JAN BOLLIES & CO gcv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN BOLLIES & CO gcv op de google maps. Adres en contacten JAN BOLLIES & CO gcv
Location of JAN BOLLIES & CO gcv on the google maps. Address and contacts of JAN BOLLIES & CO gcv

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN BOLLIES & CO gcv JAN BOLLIES & CO gcv: WINSTON PUB | ROLAND VAN DE MOORTELE | LIDL | Van Paemel J | Lecomte M

Other related companies as JAN BOLLIES & CO gcv: WINSTON PUB | ROLAND VAN DE MOORTELE | LIDL | Van Paemel J | Lecomte M

JAN BOLLIES & CO gcv is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN BOLLIES & CO gcv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01241973876. Het bedrijf JAN BOLLIES & CO gcv bevindt zich op het adres: Bessenlaan 7; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 736,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Surveyors and valuers - General. Producten gemaakt in JAN BOLLIES & CO gcv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN BOLLIES & CO gcv is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN BOLLIES & CO gcv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN BOLLIES & CO gcv, openstaande posities, locatie van JAN BOLLIES & CO gcv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JAN BOLLIES & CO gcv is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN BOLLIES & CO gcv, company assigned to the tax number BE01241973876. The company JAN BOLLIES & CO gcv is located at the address: Bessenlaan 7; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 736,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Surveyors and valuers - General. Products created in JAN BOLLIES & CO gcv were not found.
The main activity of JAN BOLLIES & CO gcv is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN BOLLIES & CO gcv is not available. You also can look at reviews of JAN BOLLIES & CO gcv, open positions, location of JAN BOLLIES & CO gcv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN BOLLIES & CO gcv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN BOLLIES & CO gcv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN BOLLIES & CO gcv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN BOLLIES & CO gcv, employees, financial statistics.