Callewaert Benoit

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Callewaert Benoit
Private companiesLegal Services • Callewaert Benoit

Contactgegevens Callewaert Benoit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Callewaert Benoit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Callewaert Benoit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Brugmann 177; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 0475 90 20 66 (+32-0475 90 20 66) 0475 90 20 66 (+32-0475 90 20 66)

Fax (fax): +32 (14) 371-50-63 +32 (14) 371-50-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Callewaert Benoit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Callewaert Benoit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Callewaert Benoit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Callewaert Benoit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Callewaert Benoit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Callewaert Benoit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Callewaert Benoit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Callewaert Benoit
Products information Callewaert Benoit

BTW identificatienummer (tax): BE03349975585
Ondernemingsnummer: 9586639404
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Callewaert Benoit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surveyors and valuers - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Callewaert Benoit
(Get full report from official database of BE for Callewaert Benoit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Callewaert Benoit
Addition kinds of activities for Callewaert Benoit

2844. Toilet preparaten | Toilet preparations
281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
951102. Afvalbeheerbureaus | Waste management agencies
01190301. Vlaszaad boerderij | Flaxseed farm
24991606. Sneeuw hek, hout | Snow fence, wood
32690203. Filtrerende media, aardewerk | Filtering media, pottery
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
59999907. Canvas producten | Canvas products

Werken bij Callewaert Benoit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Callewaert Benoit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Callewaert Benoit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Callewaert Benoit. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (M/V) van zoete eetwaren (tweeploegen) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt dringend een inpakker die meteen kan opstarten voor een bedrijf te Turnhout. Concreet houdt je werk in dat je fijne voedingswaren die van de band komen inpakt en eventueel kleine afwerkingen toevoegt zoals garneringen. Tijdens het werk ga je zorgvuldig te werk en hou je rekening met de hygiëne- en voedingsvoorschriften. Je hebt ook steeds oog voor kwaliteit.  

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van Callewaert Benoit in sociale netwerken
Look for responds of Callewaert Benoit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Callewaert Benoit. Laat een reactie achter voor Callewaert Benoit. Callewaert Benoit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Callewaert Benoit. Leave a respond for Callewaert Benoit. Callewaert Benoit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Callewaert Benoit op de google maps. Adres en contacten Callewaert Benoit
Location of Callewaert Benoit on the google maps. Address and contacts of Callewaert Benoit

Andere gerelateerde bedrijven als come Callewaert Benoit Callewaert Benoit: INSTITUUT COSMEO | SWD NV | ELTEBE REIZEN | VAN DEN BROECK | PIERRE BRION

Other related companies as Callewaert Benoit: INSTITUUT COSMEO | SWD NV | ELTEBE REIZEN | VAN DEN BROECK | PIERRE BRION

Callewaert Benoit is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Callewaert Benoit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349975585. Het bedrijf Callewaert Benoit bevindt zich op het adres: Avenue Brugmann 177; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Surveyors and valuers - General. Producten gemaakt in Callewaert Benoit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Callewaert Benoit is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Callewaert Benoit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Callewaert Benoit, openstaande posities, locatie van Callewaert Benoit op de kaart.

Callewaert Benoit is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Callewaert Benoit, company assigned to the tax number BE03349975585. The company Callewaert Benoit is located at the address: Avenue Brugmann 177; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Surveyors and valuers - General. Products created in Callewaert Benoit were not found.
The main activity of Callewaert Benoit is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Callewaert Benoit is not available. You also can look at reviews of Callewaert Benoit, open positions, location of Callewaert Benoit on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Callewaert Benoit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Callewaert Benoit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Callewaert Benoit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Callewaert Benoit, employees, financial statistics.