Decoratie Coens

Contactgegevens Decoratie Coens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decoratie Coens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decoratie Coens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Legeweg 48 8020 Oostkamp, België

Telefoon (phone): +32 (56) 256-88-64 +32 (56) 256-88-64

Fax (fax): +32 (53) 686-13-50 +32 (53) 686-13-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decoratie Coens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decoratie Coens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decoratie Coens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decoratie Coens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decoratie Coens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decoratie Coens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decoratie Coens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decoratie Coens
Products information Decoratie Coens

BTW identificatienummer (tax): BE04845764160
Ondernemingsnummer: 3301910400
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 175,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Decoratie Coens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decoratie Coens
(Get full report from official database of BE for Decoratie Coens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decoratie Coens
Addition kinds of activities for Decoratie Coens

221104. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
01610404. Spruitboerderij | Brussels sprout farm
23920602. Strijkplanken: gemaakt van aangekochte materialen | Ironing board pads: made from purchased materials
57220205. Ventilators, elektrisch | Fans, electric
59990304. Posters | Posters

Werken bij Decoratie Coens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decoratie Coens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decoratie Coens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decoratie Coens. Looking for open vacancies in other companies

  • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het logopedisch begeleiden van kinderen/jongeren.

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

Zoek naar antwoorden van Decoratie Coens in sociale netwerken
Look for responds of Decoratie Coens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decoratie Coens. Laat een reactie achter voor Decoratie Coens. Decoratie Coens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decoratie Coens. Leave a respond for Decoratie Coens. Decoratie Coens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decoratie Coens op de google maps. Adres en contacten Decoratie Coens
Location of Decoratie Coens on the google maps. Address and contacts of Decoratie Coens

Andere gerelateerde bedrijven als come Decoratie Coens Decoratie Coens: CENTEA | Hairdesign | DIKLOE | RENIER | Gouy A

Other related companies as Decoratie Coens: CENTEA | Hairdesign | DIKLOE | RENIER | Gouy A

Decoratie Coens is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Decoratie Coens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04845764160. Het bedrijf Decoratie Coens bevindt zich op het adres: Legeweg 48 8020 Oostkamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 175,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Decoratie Coens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Decoratie Coens is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decoratie Coens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decoratie Coens, openstaande posities, locatie van Decoratie Coens op de kaart.

Decoratie Coens is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Decoratie Coens, company assigned to the tax number BE04845764160. The company Decoratie Coens is located at the address: Legeweg 48 8020 Oostkamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 175,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in Decoratie Coens were not found.
The main activity of Decoratie Coens is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Decoratie Coens is not available. You also can look at reviews of Decoratie Coens, open positions, location of Decoratie Coens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decoratie Coens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decoratie Coens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decoratie Coens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decoratie Coens, employees, financial statistics.