Nippon Kaiji Kyokai

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Nippon Kaiji Kyokai
Private companiesWater Transportation • Nippon Kaiji Kyokai

Contactgegevens Nippon Kaiji Kyokai: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nippon Kaiji Kyokai: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nippon Kaiji Kyokai

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Amsterdamstraat 14; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 231 13 42 (+32-03 231 13 42) 03 231 13 42 (+32-03 231 13 42)

Fax (fax): 03 232 91 77 (+32-03 232 91 77) 03 232 91 77 (+32-03 232 91 77)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nippon Kaiji Kyokai: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nippon Kaiji Kyokai"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nippon Kaiji Kyokai"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nippon Kaiji Kyokai, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nippon Kaiji Kyokai. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nippon Kaiji Kyokai, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nippon Kaiji Kyokai. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nippon Kaiji Kyokai
Products information Nippon Kaiji Kyokai

BTW identificatienummer (tax): BE09112030029
Ondernemingsnummer: 7749450683
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 741,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Nippon Kaiji Kyokai zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surveyors - Marine

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nippon Kaiji Kyokai
(Get full report from official database of BE for Nippon Kaiji Kyokai)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nippon Kaiji Kyokai
Addition kinds of activities for Nippon Kaiji Kyokai

2385. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
3949. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
162901. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
24210401. Spoorbanden, zaags | Railroad ties, sawed
28420209. Wassen voor hout, leer en andere materialen | Waxes for wood, leather, and other materials
54990101. Dieetwaren | Dietetic foods
73729903. Educatieve computer software | Educational computer software

Werken bij Nippon Kaiji Kyokai: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nippon Kaiji Kyokai: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nippon Kaiji Kyokai. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nippon Kaiji Kyokai. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student recruiter Synergie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Voor een speciaal project binnen Synergie zoeken wij recruiters! Als student recruiter ondersteun je dit project door: - telefonisch contact met kandidaten - screening obv vooropgestelde criteria - bijhorende administratie - losse administratieve taken

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van Nippon Kaiji Kyokai in sociale netwerken
Look for responds of Nippon Kaiji Kyokai in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nippon Kaiji Kyokai. Laat een reactie achter voor Nippon Kaiji Kyokai. Nippon Kaiji Kyokai bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nippon Kaiji Kyokai. Leave a respond for Nippon Kaiji Kyokai. Nippon Kaiji Kyokai on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nippon Kaiji Kyokai op de google maps. Adres en contacten Nippon Kaiji Kyokai
Location of Nippon Kaiji Kyokai on the google maps. Address and contacts of Nippon Kaiji Kyokai

Andere gerelateerde bedrijven als come Nippon Kaiji Kyokai Nippon Kaiji Kyokai: SWIGGY'S | Ledent J-Y | JOSE | HOTEL DANIELLE | Ster (De)

Other related companies as Nippon Kaiji Kyokai: SWIGGY'S | Ledent J-Y | JOSE | HOTEL DANIELLE | Ster (De)

Nippon Kaiji Kyokai is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nippon Kaiji Kyokai, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09112030029. Het bedrijf Nippon Kaiji Kyokai bevindt zich op het adres: Amsterdamstraat 14; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 741,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Surveyors - Marine. Producten gemaakt in Nippon Kaiji Kyokai zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nippon Kaiji Kyokai is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nippon Kaiji Kyokai is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nippon Kaiji Kyokai, openstaande posities, locatie van Nippon Kaiji Kyokai op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nippon Kaiji Kyokai is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nippon Kaiji Kyokai, company assigned to the tax number BE09112030029. The company Nippon Kaiji Kyokai is located at the address: Amsterdamstraat 14; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 741,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Surveyors - Marine. Products created in Nippon Kaiji Kyokai were not found.
The main activity of Nippon Kaiji Kyokai is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Nippon Kaiji Kyokai is not available. You also can look at reviews of Nippon Kaiji Kyokai, open positions, location of Nippon Kaiji Kyokai on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nippon Kaiji Kyokai, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nippon Kaiji Kyokai, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nippon Kaiji Kyokai, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nippon Kaiji Kyokai, employees, financial statistics.