GEZWOREN WEGERS & METERS

Contactgegevens GEZWOREN WEGERS & METERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEZWOREN WEGERS & METERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEZWOREN WEGERS & METERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dok-Noord 1; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 32 92 (+32-09 225 32 92) 09 225 32 92 (+32-09 225 32 92)

Fax (fax): 09 224 10 57 (+32-09 224 10 57) 09 224 10 57 (+32-09 224 10 57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEZWOREN WEGERS & METERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEZWOREN WEGERS & METERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEZWOREN WEGERS & METERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEZWOREN WEGERS & METERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEZWOREN WEGERS & METERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEZWOREN WEGERS & METERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEZWOREN WEGERS & METERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEZWOREN WEGERS & METERS
Products information GEZWOREN WEGERS & METERS

BTW identificatienummer (tax): BE06514038085
Ondernemingsnummer: 5156951904
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Measurers,weighers,estimators & gaugers; Control organisations

Product categorie (product category): Surveyors - Marine

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEZWOREN WEGERS & METERS
(Get full report from official database of BE for GEZWOREN WEGERS & METERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEZWOREN WEGERS & METERS
Addition kinds of activities for GEZWOREN WEGERS & METERS

3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
314499. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
821101. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools
13890204. Pijptesten, olievelddienst | Pipe testing, oil field service
22960104. Stalen bandkoorden en bandkoordstoffen | Steel tire cords and tire cord fabrics
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
31110404. Handschoenleer | Glove leather
34960110. Netting, geweven draad: gemaakt van aangekochte draad | Netting, woven wire: made from purchased wire
35650103. Bottling machines: vullen, capping, etikettering | Bottling machinery: filling, capping, labeling
72999906. Huishoudelijke verbetering en renovatie contractant agentschap | Home improvement and renovation contractor agency

Werken bij GEZWOREN WEGERS & METERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEZWOREN WEGERS & METERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEZWOREN WEGERS & METERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEZWOREN WEGERS & METERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Bekister (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds in Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Torhout. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

    Regio: MESPELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van GEZWOREN WEGERS & METERS in sociale netwerken
Look for responds of GEZWOREN WEGERS & METERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEZWOREN WEGERS & METERS. Laat een reactie achter voor GEZWOREN WEGERS & METERS. GEZWOREN WEGERS & METERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEZWOREN WEGERS & METERS. Leave a respond for GEZWOREN WEGERS & METERS. GEZWOREN WEGERS & METERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEZWOREN WEGERS & METERS op de google maps. Adres en contacten GEZWOREN WEGERS & METERS
Location of GEZWOREN WEGERS & METERS on the google maps. Address and contacts of GEZWOREN WEGERS & METERS

Andere gerelateerde bedrijven als come GEZWOREN WEGERS & METERS GEZWOREN WEGERS & METERS: CHRISTIAAN DELMOITIE | DELANGE DIRK | Training & Sales Partners SPRL | DE KLEINE WERELD | Xhonneux Fr茅d茅ric

Other related companies as GEZWOREN WEGERS & METERS: CHRISTIAAN DELMOITIE | DELANGE DIRK | Training & Sales Partners SPRL | DE KLEINE WERELD | Xhonneux Fr茅d茅ric

GEZWOREN WEGERS & METERS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEZWOREN WEGERS & METERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06514038085. Het bedrijf GEZWOREN WEGERS & METERS bevindt zich op het adres: Dok-Noord 1; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 734,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surveyors - Marine. Lijst met producten zijn Measurers,weighers,estimators & gaugers; Control organisations.
De hoofdactiviteit van GEZWOREN WEGERS & METERS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEZWOREN WEGERS & METERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEZWOREN WEGERS & METERS, openstaande posities, locatie van GEZWOREN WEGERS & METERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GEZWOREN WEGERS & METERS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEZWOREN WEGERS & METERS, company assigned to the tax number BE06514038085. The company GEZWOREN WEGERS & METERS is located at the address: Dok-Noord 1; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 734,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surveyors - Marine. List of products are Measurers,weighers,estimators & gaugers; Control organisations.
The main activity of GEZWOREN WEGERS & METERS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GEZWOREN WEGERS & METERS is not available. You also can look at reviews of GEZWOREN WEGERS & METERS, open positions, location of GEZWOREN WEGERS & METERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEZWOREN WEGERS & METERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEZWOREN WEGERS & METERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEZWOREN WEGERS & METERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEZWOREN WEGERS & METERS, employees, financial statistics.