Caus Marine Surveys COM VA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Caus Marine Surveys COM VA
Private companiesChemicals and Allied Products • Caus Marine Surveys COM VA

Contactgegevens Caus Marine Surveys COM VA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caus Marine Surveys COM VA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caus Marine Surveys COM VA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boogschutterspad 14; 8340; Damme (Moerkerke), België

Telefoon (phone): 050 50 19 19 (+32-050 50 19 19) 050 50 19 19 (+32-050 50 19 19)

Fax (fax): 050 50 10 95 (+32-050 50 10 95) 050 50 10 95 (+32-050 50 10 95)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caus Marine Surveys COM VA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caus Marine Surveys COM VA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caus Marine Surveys COM VA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caus Marine Surveys COM VA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caus Marine Surveys COM VA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caus Marine Surveys COM VA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caus Marine Surveys COM VA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caus Marine Surveys COM VA
Products information Caus Marine Surveys COM VA

BTW identificatienummer (tax): BE06413787841
Ondernemingsnummer: 2976989746
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 463,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Control organisations

Product categorie (product category): Surveyors - Marine

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caus Marine Surveys COM VA
(Get full report from official database of BE for Caus Marine Surveys COM VA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caus Marine Surveys COM VA
Addition kinds of activities for Caus Marine Surveys COM VA

02519904. Kippen bakken, verhoging van | Frying chickens, raising of
22110401. Kantonflanelen, katoen | Canton flannels, cotton
22119902. Zakken en zakken, katoen | Bags and bagging, cotton
28430101. Oplosbare oliën of vetten | Soluble oils or greases
36799902. Antennes, satelliet: huishoudelijk gebruik | Antennas, satellite: household use
54519902. Kaas | Cheese
82310200. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries
86210101. Tandvereniging | Dental association

Werken bij Caus Marine Surveys COM VA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caus Marine Surveys COM VA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caus Marine Surveys COM VA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caus Marine Surveys COM VA. Looking for open vacancies in other companies

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Jobstudent verkoop kip aan 't spit (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je werkt elke zaterdag van 11u00 tot 16u00 Je bedient klanten met een glimlach Je werkt met de kassa

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

Zoek naar antwoorden van Caus Marine Surveys COM VA in sociale netwerken
Look for responds of Caus Marine Surveys COM VA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caus Marine Surveys COM VA. Laat een reactie achter voor Caus Marine Surveys COM VA. Caus Marine Surveys COM VA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caus Marine Surveys COM VA. Leave a respond for Caus Marine Surveys COM VA. Caus Marine Surveys COM VA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caus Marine Surveys COM VA op de google maps. Adres en contacten Caus Marine Surveys COM VA
Location of Caus Marine Surveys COM VA on the google maps. Address and contacts of Caus Marine Surveys COM VA

Andere gerelateerde bedrijven als come Caus Marine Surveys COM VA Caus Marine Surveys COM VA: GSF BVBA | Lardenoit-Chalmet | DUPREZ J. | DIDIER BOURGOIGNIE | DEN RUMPST TAXI

Other related companies as Caus Marine Surveys COM VA: GSF BVBA | Lardenoit-Chalmet | DUPREZ J. | DIDIER BOURGOIGNIE | DEN RUMPST TAXI

Caus Marine Surveys COM VA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caus Marine Surveys COM VA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06413787841. Het bedrijf Caus Marine Surveys COM VA bevindt zich op het adres: Boogschutterspad 14; 8340; Damme (Moerkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 463,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Surveyors - Marine. Lijst met producten zijn Control organisations.
De hoofdactiviteit van Caus Marine Surveys COM VA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caus Marine Surveys COM VA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caus Marine Surveys COM VA, openstaande posities, locatie van Caus Marine Surveys COM VA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Caus Marine Surveys COM VA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caus Marine Surveys COM VA, company assigned to the tax number BE06413787841. The company Caus Marine Surveys COM VA is located at the address: Boogschutterspad 14; 8340; Damme (Moerkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 463,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Surveyors - Marine. List of products are Control organisations.
The main activity of Caus Marine Surveys COM VA is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Caus Marine Surveys COM VA is not available. You also can look at reviews of Caus Marine Surveys COM VA, open positions, location of Caus Marine Surveys COM VA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caus Marine Surveys COM VA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caus Marine Surveys COM VA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caus Marine Surveys COM VA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caus Marine Surveys COM VA, employees, financial statistics.