Winssinger & Associates

Contactgegevens Winssinger & Associates: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Winssinger & Associates: address, phone, fax, email, website, opening hours

Winssinger & Associates

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 380; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 629 02 90 (+32-02 629 02 90) 02 629 02 90 (+32-02 629 02 90)

Fax (fax): 02 648 79 89 (+32-02 648 79 89) 02 648 79 89 (+32-02 648 79 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Winssinger & Associates: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Winssinger & Associates"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Winssinger & Associates"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Winssinger & Associates, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Winssinger & Associates. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Winssinger & Associates, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Winssinger & Associates. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Winssinger & Associates
Products information Winssinger & Associates

BTW identificatienummer (tax): BE09900573730
Ondernemingsnummer: 6181427001
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 789,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Real estate

Product categorie (product category): Surveyors - Building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Winssinger & Associates
(Get full report from official database of BE for Winssinger & Associates)

Aanvulling soorten activiteiten voor Winssinger & Associates
Addition kinds of activities for Winssinger & Associates

344801. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
13890302. Bailing wells | Bailing wells
20150605. Pluimvee, verwerkt: bevroren | Poultry, processed: frozen
35850602. Bevestigingsapparatuur, behalve draagbaar | Humidifying equipment, except portable
49599901. Strand onderhoud schoonmaken | Beach maintenance cleaning
50630214. Veiligheidsschakelaars | Safety switches
73360104. Pakketontwerp | Package design

Werken bij Winssinger & Associates: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Winssinger & Associates: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Winssinger & Associates. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Winssinger & Associates. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PEC

    Type: Studentenjob

    Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

Zoek naar antwoorden van Winssinger & Associates in sociale netwerken
Look for responds of Winssinger & Associates in social networks

Lees alle opmerkingen voor Winssinger & Associates. Laat een reactie achter voor Winssinger & Associates. Winssinger & Associates bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Winssinger & Associates. Leave a respond for Winssinger & Associates. Winssinger & Associates on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Winssinger & Associates op de google maps. Adres en contacten Winssinger & Associates
Location of Winssinger & Associates on the google maps. Address and contacts of Winssinger & Associates

Andere gerelateerde bedrijven als come Winssinger & Associates Winssinger & Associates: KRILLIE | Résidence "Les Bruyères" ASBL | Jekari BVBA | Broeckaert M | LUC NUYTTEN

Other related companies as Winssinger & Associates: KRILLIE | Résidence "Les Bruyères" ASBL | Jekari BVBA | Broeckaert M | LUC NUYTTEN

Winssinger & Associates is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Winssinger & Associates, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09900573730. Het bedrijf Winssinger & Associates bevindt zich op het adres: Avenue Louise 380; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 789,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Surveyors - Building. Lijst met producten zijn Real estate.
De hoofdactiviteit van Winssinger & Associates is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Winssinger & Associates is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Winssinger & Associates, openstaande posities, locatie van Winssinger & Associates op de kaart.

Winssinger & Associates is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Winssinger & Associates, company assigned to the tax number BE09900573730. The company Winssinger & Associates is located at the address: Avenue Louise 380; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 789,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Surveyors - Building. List of products are Real estate.
The main activity of Winssinger & Associates is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Winssinger & Associates is not available. You also can look at reviews of Winssinger & Associates, open positions, location of Winssinger & Associates on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Winssinger & Associates, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Winssinger & Associates, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Winssinger & Associates, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Winssinger & Associates, employees, financial statistics.