Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL
Private companiesLegal Services • Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL

Contactgegevens Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Vanderaey 89 Box 1; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 374 74 87 (+32-02 374 74 87) 02 374 74 87 (+32-02 374 74 87)

Fax (fax): +32 (55) 807-86-69 +32 (55) 807-86-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL
Products information Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09786041259
Ondernemingsnummer: 7340209960
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 822,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surveyors - Building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL
(Get full report from official database of BE for Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL
Addition kinds of activities for Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL

229799. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
731901. Transit reclame diensten | Transit advertising services
953104. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
53999905. Surplus- en bergingswinkels | Surplus and salvage stores
67330000. Trusts, nec | Trusts, nec

Werken bij Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL. Laat een reactie achter voor Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL. Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL. Leave a respond for Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL. Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL op de google maps. Adres en contacten Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL
Location of Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL on the google maps. Address and contacts of Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL: CAPPELLE PROJECTS | GAMSYS | S.C.S. BVBA | Jumbo-Lambrechts | LE VIAGER BELGE

Other related companies as Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL: CAPPELLE PROJECTS | GAMSYS | S.C.S. BVBA | Jumbo-Lambrechts | LE VIAGER BELGE

Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09786041259. Het bedrijf Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Vanderaey 89 Box 1; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 822,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Surveyors - Building. Producten gemaakt in Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL, openstaande posities, locatie van Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL op de kaart.

Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL, company assigned to the tax number BE09786041259. The company Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL is located at the address: Avenue Vanderaey 89 Box 1; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 822,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Surveyors - Building. Products created in Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL were not found.
The main activity of Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL is not available. You also can look at reviews of Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL, open positions, location of Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandenbergen Henry-B.E.I. SPRL, employees, financial statistics.