Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL

Contactgegevens Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Equerre 33-104; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 010 45 10 05 (+32-010 45 10 05) 010 45 10 05 (+32-010 45 10 05)

Fax (fax): 010 45 10 05; 010 45 20 05 (+32-010 45 10 05; 010 45 20 05) 010 45 10 05; 010 45 20 05 (+32-010 45 10 05; 010 45 20 05)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL
Products information Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05625244140
Ondernemingsnummer: 4545013427
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surveyors - Building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL
(Get full report from official database of BE for Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL
Addition kinds of activities for Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL

2339. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
738300. Nieuws syndicaten | News syndicates
23950102. Quilting: voor de handel | Quilting: for the trade
29990201. Brandstofbriketten of boulets: gemaakt met petroleumbinder | Fuel briquettes or boulets: made with petroleum binder
38270000. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
47850203. Landmeters, zeevracht | Surveyors, marine cargo
67329900. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec
80599902. Huisartszorg | Domiciliary care

Werken bij Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL. Laat een reactie achter voor Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL. Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL. Leave a respond for Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL. Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL op de google maps. Adres en contacten Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL
Location of Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL on the google maps. Address and contacts of Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL: ADMIN. DIRECTE BELAST. | FRAGILE | Ferreira Vitro-Net SCS | GREG JACOBS | J.M. ELOY

Other related companies as Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL: ADMIN. DIRECTE BELAST. | FRAGILE | Ferreira Vitro-Net SCS | GREG JACOBS | J.M. ELOY

Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05625244140. Het bedrijf Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de l'Equerre 33-104; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 415,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surveyors - Building. Producten gemaakt in Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL, openstaande posities, locatie van Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL, company assigned to the tax number BE05625244140. The company Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL is located at the address: Avenue de l'Equerre 33-104; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 415,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surveyors - Building. Products created in Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL were not found.
The main activity of Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL is not available. You also can look at reviews of Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL, open positions, location of Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau d'Expertise Nicola? & Associés SPRL, employees, financial statistics.