APFE

Contactgegevens APFE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APFE: address, phone, fax, email, website, opening hours

APFE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Mont Coupé 65 Box 1; 7070; Le Roeulx (Ville-sur-Haine), België

Telefoon (phone): 064 66 30 31 (+32-064 66 30 31) 064 66 30 31 (+32-064 66 30 31)

Fax (fax): 064 65 04 19 (+32-064 65 04 19) 064 65 04 19 (+32-064 65 04 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APFE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APFE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APFE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APFE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APFE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APFE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APFE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APFE
Products information APFE

BTW identificatienummer (tax): BE07505828857
Ondernemingsnummer: 2460632324
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in APFE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surveyors - Building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APFE
(Get full report from official database of BE for APFE)

Aanvulling soorten activiteiten voor APFE
Addition kinds of activities for APFE

23899905. Garters | Garters
28739903. Stikstofoplossingen (meststoffen) | Nitrogen solutions (fertilizer)
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
35829902. Veerreiniging en sterilisatie machines | Feather cleaning and sterilizing machinery
51929900. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
73810103. Wachthondenverhuur | Guard dog rental

Werken bij APFE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APFE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APFE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APFE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Gemotiveerde arbeider wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger wegenbouw.  Je komt terecht in een jonge, groeiende firma met een familiale werksfeer!  Je staat in voor volgende taken:  straten opbreken riolering leggen bestrating terugleggen funderingen plaatsen koffers maken klinkers leggen & borduren plaatsen De firma doet verkavelingen, parkings aanleggen, openbare aanbestedingen, .... 

  • ORDERPICKERS | VOLTIJDS | 2 PLOEGEN | REGIO GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestigingen in regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpallet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijn, magazijnier, logistiek

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • dringend gezocht: huishoudhulpen aan huis regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TRIXXO HOME DENDERMONDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben dringend op zoek naar een poetsvrouw aan huis voor de regio Groot-Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Opwijk)

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

Zoek naar antwoorden van APFE in sociale netwerken
Look for responds of APFE in social networks

Lees alle opmerkingen voor APFE. Laat een reactie achter voor APFE. APFE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APFE. Leave a respond for APFE. APFE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APFE op de google maps. Adres en contacten APFE
Location of APFE on the google maps. Address and contacts of APFE

Andere gerelateerde bedrijven als come APFE APFE: Vandenbroucke J | DIAMANT S. LANGER | Boidts SPRL | COIFFURE MARIA | LANDSBOND VAN DE ONAFHANKELIJKE ZIEKENFONDSEN

Other related companies as APFE: Vandenbroucke J | DIAMANT S. LANGER | Boidts SPRL | COIFFURE MARIA | LANDSBOND VAN DE ONAFHANKELIJKE ZIEKENFONDSEN

APFE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APFE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07505828857. Het bedrijf APFE bevindt zich op het adres: Rue Mont Coupé 65 Box 1; 7070; Le Roeulx (Ville-sur-Haine). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 463,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Surveyors - Building. Producten gemaakt in APFE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APFE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APFE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APFE, openstaande posities, locatie van APFE op de kaart.

APFE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is APFE, company assigned to the tax number BE07505828857. The company APFE is located at the address: Rue Mont Coupé 65 Box 1; 7070; Le Roeulx (Ville-sur-Haine). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 463,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Surveyors - Building. Products created in APFE were not found.
The main activity of APFE is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of APFE is not available. You also can look at reviews of APFE, open positions, location of APFE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APFE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APFE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APFE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APFE, employees, financial statistics.