FLCEDE NV

Contactgegevens FLCEDE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCEDE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCEDE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jacques Parysln. 4 9940 Evergem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-53-43-63 32-92-53-43-63

Fax (fax): 32-92-57-07-25 32-92-57-07-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCEDE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCEDE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCEDE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCEDE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCEDE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCEDE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCEDE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCEDE NV
Products information FLCEDE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07418212890
Ondernemingsnummer: 5634857177
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLCEDE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCEDE NV
(Get full report from official database of BE for FLCEDE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCEDE NV
Addition kinds of activities for FLCEDE NV

14790101. Oker mijnbouw | Ocher mining
16299901. Blasting contractant, behalve bouw sloop | Blasting contractor, except building demolition
32810600. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
34419907. Spoorwegrekken, voor het vervoer van voertuigen: staal | Railroad car racks, for transporting vehicles: steel
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment
38290306. Phototheodolieten, opmeting en tekenapparatuur | Phototheodolites, surveying and drafting equipment
49719900. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
58120107. Indisch / Pakistan restaurant | Indian/pakistan restaurant
79970302. Jachtclub, lidmaatschap | Hunting club, membership

Werken bij FLCEDE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCEDE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCEDE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCEDE NV. Looking for open vacancies in other companies

 • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

 • Technieker kranen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

 • Operator (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

 • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

 • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

 • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: INTEC

  Type: Vaste Job

  U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

 • Maintenance Technician (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: BRU TEXTILES

  Type: Vaste Job

  · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

 • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

  Type: Vaste Job

  Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

 • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Vaste Job

  -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

 • Allround technicus (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

 • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

  Type: Werfreserve

  Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van FLCEDE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCEDE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCEDE NV. Laat een reactie achter voor FLCEDE NV. FLCEDE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCEDE NV. Leave a respond for FLCEDE NV. FLCEDE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCEDE NV op de google maps. Adres en contacten FLCEDE NV
Location of FLCEDE NV on the google maps. Address and contacts of FLCEDE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCEDE NV FLCEDE NV: COIFFURE RةGINE | Lefèvre A | Softsign Webdevelopment | FURIE | Capiau P

Other related companies as FLCEDE NV: COIFFURE RةGINE | Lefèvre A | Softsign Webdevelopment | FURIE | Capiau P

FLCEDE NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCEDE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07418212890. Het bedrijf FLCEDE NV bevindt zich op het adres: Jacques Parysln. 4 9940 Evergem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 725,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLCEDE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCEDE NV is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCEDE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCEDE NV, openstaande posities, locatie van FLCEDE NV op de kaart.

FLCEDE NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCEDE NV, company assigned to the tax number BE07418212890. The company FLCEDE NV is located at the address: Jacques Parysln. 4 9940 Evergem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 725,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLCEDE NV were not found.
The main activity of FLCEDE NV is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCEDE NV is not available. You also can look at reviews of FLCEDE NV, open positions, location of FLCEDE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCEDE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCEDE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCEDE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCEDE NV, employees, financial statistics.