VAN GUYSE F & ZN BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • VAN GUYSE F & ZN BVBA
Private companiesCommunications • VAN GUYSE F & ZN BVBA

Contactgegevens VAN GUYSE F & ZN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GUYSE F & ZN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GUYSE F & ZN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voorhout 83; 9190; Stekene (Kemzeke), België

Telefoon (phone): 03 779 77 91 (+32-03 779 77 91) 03 779 77 91 (+32-03 779 77 91)

Fax (fax): 03 779 56 90 (+32-03 779 56 90) 03 779 56 90 (+32-03 779 56 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GUYSE F & ZN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GUYSE F & ZN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GUYSE F & ZN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GUYSE F & ZN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GUYSE F & ZN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GUYSE F & ZN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GUYSE F & ZN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GUYSE F & ZN BVBA
Products information VAN GUYSE F & ZN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02372741699
Ondernemingsnummer: 7495391845
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Flax

Product categorie (product category): Surplus and salvage goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GUYSE F & ZN BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN GUYSE F & ZN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GUYSE F & ZN BVBA
Addition kinds of activities for VAN GUYSE F & ZN BVBA

507201. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws
23950102. Quilting: voor de handel | Quilting: for the trade
34990108. Kluizen en kluizen, metaal | Safes and vaults, metal
37159902. Afneembare lading containers | Demountable cargo containers
39990000. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
58120107. Indisch / Pakistan restaurant | Indian/pakistan restaurant

Werken bij VAN GUYSE F & ZN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GUYSE F & ZN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GUYSE F & ZN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GUYSE F & ZN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Metser (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

Zoek naar antwoorden van VAN GUYSE F & ZN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN GUYSE F & ZN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GUYSE F & ZN BVBA. Laat een reactie achter voor VAN GUYSE F & ZN BVBA. VAN GUYSE F & ZN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GUYSE F & ZN BVBA. Leave a respond for VAN GUYSE F & ZN BVBA. VAN GUYSE F & ZN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GUYSE F & ZN BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN GUYSE F & ZN BVBA
Location of VAN GUYSE F & ZN BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN GUYSE F & ZN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GUYSE F & ZN BVBA VAN GUYSE F & ZN BVBA: DOOPATRANS | DIGA VERDE SENIORIE | MEUBELHUIS HOFMAN | IPP-Industrial Products & Pneumatics | VID?O HELP

Other related companies as VAN GUYSE F & ZN BVBA: DOOPATRANS | DIGA VERDE SENIORIE | MEUBELHUIS HOFMAN | IPP-Industrial Products & Pneumatics | VID?O HELP

VAN GUYSE F & ZN BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GUYSE F & ZN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02372741699. Het bedrijf VAN GUYSE F & ZN BVBA bevindt zich op het adres: Voorhout 83; 9190; Stekene (Kemzeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Surplus and salvage goods. Lijst met producten zijn Flax.
De hoofdactiviteit van VAN GUYSE F & ZN BVBA is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GUYSE F & ZN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GUYSE F & ZN BVBA, openstaande posities, locatie van VAN GUYSE F & ZN BVBA op de kaart.

VAN GUYSE F & ZN BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN GUYSE F & ZN BVBA, company assigned to the tax number BE02372741699. The company VAN GUYSE F & ZN BVBA is located at the address: Voorhout 83; 9190; Stekene (Kemzeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Surplus and salvage goods. List of products are Flax.
The main activity of VAN GUYSE F & ZN BVBA is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GUYSE F & ZN BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN GUYSE F & ZN BVBA, open positions, location of VAN GUYSE F & ZN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GUYSE F & ZN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GUYSE F & ZN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GUYSE F & ZN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GUYSE F & ZN BVBA, employees, financial statistics.