Unistock BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Unistock BVBA
Private companiesForestry • Unistock BVBA

Contactgegevens Unistock BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Unistock BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Unistock BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waterstraat 2B; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 348 19 82 (+32-09 348 19 82) 09 348 19 82 (+32-09 348 19 82)

Fax (fax): 09 348 19 92 (+32-09 348 19 92) 09 348 19 92 (+32-09 348 19 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Unistock BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Unistock BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Unistock BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Unistock BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Unistock BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Unistock BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Unistock BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Unistock BVBA
Products information Unistock BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04590332031
Ondernemingsnummer: 9706390380
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Unistock BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surplus and salvage goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Unistock BVBA
(Get full report from official database of BE for Unistock BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Unistock BVBA
Addition kinds of activities for Unistock BVBA

6111. Federaal en federaal gesponsord krediet | Federal and federally sponsored credit
17999930. Steeple jacks | Steeple jacks
22990603. Voorbereiding van textielvezels voor het spinnen (schuren en kammen) | Preparing textile fibers for spinning (scouring and combing)
28799902. ontbladeringsmiddelen | Defoliants
38449910. Therapeutische röntgenapparatuur en buizen | Therapeutic x-ray apparatus and tubes
38610304. Blootstelling meters, fotografisch | Exposure meters, photographic
50990501. CD's | Compact discs

Werken bij Unistock BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Unistock BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Unistock BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Unistock BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Inventarismedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inventarismedewerker scan je alle goederen in de winkel of het magazijn. Zo heeft de winkel een overzicht van de goederen.

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • ORDERPICKER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

Zoek naar antwoorden van Unistock BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Unistock BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Unistock BVBA. Laat een reactie achter voor Unistock BVBA. Unistock BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Unistock BVBA. Leave a respond for Unistock BVBA. Unistock BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Unistock BVBA op de google maps. Adres en contacten Unistock BVBA
Location of Unistock BVBA on the google maps. Address and contacts of Unistock BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Unistock BVBA Unistock BVBA: Duhayon BVBA | CAMUS HAYOT | V.C.S. | GERARD BRYSBAERT | Higgy

Other related companies as Unistock BVBA: Duhayon BVBA | CAMUS HAYOT | V.C.S. | GERARD BRYSBAERT | Higgy

Unistock BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Unistock BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04590332031. Het bedrijf Unistock BVBA bevindt zich op het adres: Waterstraat 2B; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Surplus and salvage goods. Producten gemaakt in Unistock BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Unistock BVBA is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Unistock BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Unistock BVBA, openstaande posities, locatie van Unistock BVBA op de kaart.

Unistock BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Unistock BVBA, company assigned to the tax number BE04590332031. The company Unistock BVBA is located at the address: Waterstraat 2B; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Surplus and salvage goods. Products created in Unistock BVBA were not found.
The main activity of Unistock BVBA is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Unistock BVBA is not available. You also can look at reviews of Unistock BVBA, open positions, location of Unistock BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Unistock BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Unistock BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Unistock BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Unistock BVBA, employees, financial statistics.