P.S. Mode Partijhandel

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • P.S. Mode Partijhandel
Private companiesMetal Mining • P.S. Mode Partijhandel

Contactgegevens P.S. Mode Partijhandel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.S. Mode Partijhandel: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.S. Mode Partijhandel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hellestraat 134; 9190; Stekene, België

Telefoon (phone): 03 779 82 54; 0495 23 35 41 (+32-03 779 82 54; 0495 23 35 41) 03 779 82 54; 0495 23 35 41 (+32-03 779 82 54; 0495 23 35 41)

Fax (fax): 03 779 81 23 (+32-03 779 81 23) 03 779 81 23 (+32-03 779 81 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.S. Mode Partijhandel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.S. Mode Partijhandel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.S. Mode Partijhandel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.S. Mode Partijhandel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.S. Mode Partijhandel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.S. Mode Partijhandel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.S. Mode Partijhandel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.S. Mode Partijhandel
Products information P.S. Mode Partijhandel

BTW identificatienummer (tax): BE07323181152
Ondernemingsnummer: 2927276611
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 343,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in P.S. Mode Partijhandel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surplus and salvage goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.S. Mode Partijhandel
(Get full report from official database of BE for P.S. Mode Partijhandel)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.S. Mode Partijhandel
Addition kinds of activities for P.S. Mode Partijhandel

6733. Trusts, nec | Trusts, nec
204601. Maïs en andere plantaardige zetmeel | Corn and other vegetable starches
209102. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
225302. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
799300. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
10990202. Rutheniumertsmijnbouw | Ruthenium ore mining
32219900. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
35470209. Stalen rollende machines | Steel rolling machinery
50880100. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies

Werken bij P.S. Mode Partijhandel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.S. Mode Partijhandel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.S. Mode Partijhandel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.S. Mode Partijhandel. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • Service Technieker HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je doet onderhouden, depannages en herstellingen van HVAC installaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • Student zorgkundige in opleiding of verpleegkundige in opleiding - weekendwerk (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ZONNETIJ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die tijdens de weekends hulp kunnen bieden bij: de verzorging van bejaarden (helpen bij het wassen, aankleden, etc.) de maaltijdbegeleiding

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van P.S. Mode Partijhandel in sociale netwerken
Look for responds of P.S. Mode Partijhandel in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.S. Mode Partijhandel. Laat een reactie achter voor P.S. Mode Partijhandel. P.S. Mode Partijhandel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.S. Mode Partijhandel. Leave a respond for P.S. Mode Partijhandel. P.S. Mode Partijhandel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.S. Mode Partijhandel op de google maps. Adres en contacten P.S. Mode Partijhandel
Location of P.S. Mode Partijhandel on the google maps. Address and contacts of P.S. Mode Partijhandel

Andere gerelateerde bedrijven als come P.S. Mode Partijhandel P.S. Mode Partijhandel: AD DELHAIZE | Romco | HENRI STEENSELS | LIEVEN VAN MELCKEBEKE | RE-LANCE

Other related companies as P.S. Mode Partijhandel: AD DELHAIZE | Romco | HENRI STEENSELS | LIEVEN VAN MELCKEBEKE | RE-LANCE

P.S. Mode Partijhandel is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P.S. Mode Partijhandel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07323181152. Het bedrijf P.S. Mode Partijhandel bevindt zich op het adres: Hellestraat 134; 9190; Stekene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 343,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Surplus and salvage goods. Producten gemaakt in P.S. Mode Partijhandel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.S. Mode Partijhandel is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.S. Mode Partijhandel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.S. Mode Partijhandel, openstaande posities, locatie van P.S. Mode Partijhandel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P.S. Mode Partijhandel is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is P.S. Mode Partijhandel, company assigned to the tax number BE07323181152. The company P.S. Mode Partijhandel is located at the address: Hellestraat 134; 9190; Stekene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 343,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Surplus and salvage goods. Products created in P.S. Mode Partijhandel were not found.
The main activity of P.S. Mode Partijhandel is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of P.S. Mode Partijhandel is not available. You also can look at reviews of P.S. Mode Partijhandel, open positions, location of P.S. Mode Partijhandel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.S. Mode Partijhandel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.S. Mode Partijhandel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.S. Mode Partijhandel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.S. Mode Partijhandel, employees, financial statistics.