OCCAMATERIEL-3XRIEN

Particuliere bedrijvencommunicatie • OCCAMATERIEL-3XRIEN
Private companiesCommunications • OCCAMATERIEL-3XRIEN

Contactgegevens OCCAMATERIEL-3XRIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCCAMATERIEL-3XRIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCCAMATERIEL-3XRIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de P?turages 8; 7340; Colfontaine (P?turages), België

Telefoon (phone): 0475 27 54 96; 0475 89 92 15 (+32-0475 27 54 96; 0475 89 92 15) 0475 27 54 96; 0475 89 92 15 (+32-0475 27 54 96; 0475 89 92 15)

Fax (fax): +32 (68) 540-69-88 +32 (68) 540-69-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCCAMATERIEL-3XRIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCCAMATERIEL-3XRIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCCAMATERIEL-3XRIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCCAMATERIEL-3XRIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCCAMATERIEL-3XRIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCCAMATERIEL-3XRIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCCAMATERIEL-3XRIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCCAMATERIEL-3XRIEN
Products information OCCAMATERIEL-3XRIEN

BTW identificatienummer (tax): BE03134094238
Ondernemingsnummer: 5360748291
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 538,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in OCCAMATERIEL-3XRIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surplus and salvage goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCCAMATERIEL-3XRIEN
(Get full report from official database of BE for OCCAMATERIEL-3XRIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCCAMATERIEL-3XRIEN
Addition kinds of activities for OCCAMATERIEL-3XRIEN

331300. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
33390104. Zink smelting (primair), inclusief zinkresidu | Zinc smelting (primary), including zinc residue
34699916. Stampen metaal voor de handel | Stamping metal for the trade
35410204. Deburring machines | Deburring machines
36130104. Tijdschakelaars, elektrische schakelapparaten | Time switches, electrical switchgear apparatus
39999928. Plaques, foto, gelamineerd | Plaques, picture, laminated
76991500. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services

Werken bij OCCAMATERIEL-3XRIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCCAMATERIEL-3XRIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCCAMATERIEL-3XRIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCCAMATERIEL-3XRIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kluisbergen– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

Zoek naar antwoorden van OCCAMATERIEL-3XRIEN in sociale netwerken
Look for responds of OCCAMATERIEL-3XRIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCCAMATERIEL-3XRIEN. Laat een reactie achter voor OCCAMATERIEL-3XRIEN. OCCAMATERIEL-3XRIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCCAMATERIEL-3XRIEN. Leave a respond for OCCAMATERIEL-3XRIEN. OCCAMATERIEL-3XRIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCCAMATERIEL-3XRIEN op de google maps. Adres en contacten OCCAMATERIEL-3XRIEN
Location of OCCAMATERIEL-3XRIEN on the google maps. Address and contacts of OCCAMATERIEL-3XRIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come OCCAMATERIEL-3XRIEN OCCAMATERIEL-3XRIEN: KANTOOR VANDENBROECK | MARITIME | Christiaensen M | ARBOTAILLE-RENAUD VANDEMOORTEL | Staelens

Other related companies as OCCAMATERIEL-3XRIEN: KANTOOR VANDENBROECK | MARITIME | Christiaensen M | ARBOTAILLE-RENAUD VANDEMOORTEL | Staelens

OCCAMATERIEL-3XRIEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OCCAMATERIEL-3XRIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03134094238. Het bedrijf OCCAMATERIEL-3XRIEN bevindt zich op het adres: Place de P?turages 8; 7340; Colfontaine (P?turages). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 538,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surplus and salvage goods. Producten gemaakt in OCCAMATERIEL-3XRIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OCCAMATERIEL-3XRIEN is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCCAMATERIEL-3XRIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCCAMATERIEL-3XRIEN, openstaande posities, locatie van OCCAMATERIEL-3XRIEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OCCAMATERIEL-3XRIEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is OCCAMATERIEL-3XRIEN, company assigned to the tax number BE03134094238. The company OCCAMATERIEL-3XRIEN is located at the address: Place de P?turages 8; 7340; Colfontaine (P?turages). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 538,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surplus and salvage goods. Products created in OCCAMATERIEL-3XRIEN were not found.
The main activity of OCCAMATERIEL-3XRIEN is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OCCAMATERIEL-3XRIEN is not available. You also can look at reviews of OCCAMATERIEL-3XRIEN, open positions, location of OCCAMATERIEL-3XRIEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCCAMATERIEL-3XRIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCCAMATERIEL-3XRIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCCAMATERIEL-3XRIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCCAMATERIEL-3XRIEN, employees, financial statistics.