Mega Prix

Contactgegevens Mega Prix: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mega Prix: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mega Prix

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Régent 5; 7011; Mons (Ghlin), België

Telefoon (phone): 065 34 69 12 (+32-065 34 69 12) 065 34 69 12 (+32-065 34 69 12)

Fax (fax): +32 (82) 109-69-10 +32 (82) 109-69-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mega Prix: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mega Prix"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mega Prix"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mega Prix, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mega Prix. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mega Prix, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mega Prix. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mega Prix
Products information Mega Prix

BTW identificatienummer (tax): BE02019256591
Ondernemingsnummer: 9129333496
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Mega Prix zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surplus and salvage goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mega Prix
(Get full report from official database of BE for Mega Prix)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mega Prix
Addition kinds of activities for Mega Prix

07230403. Vruchtdrogende diensten | Fruit drying services
22110411. Velvets, katoen | Velvets, cotton
22690203. Merceriseren: garen, gevlochten goederen en smalle stoffen | Mercerizing: yarn, braided goods, and narrow fabrics
22730401. Axminster tapijten | Axminster carpets
35529902. Knot bindmachines, textiel | Knot tying machines, textile
38230406. Data loggers, industriële proces type | Data loggers, industrial process type
49240200. Gaskrachters | Gas power marketers
51690101. Alkaline | Alkalines

Werken bij Mega Prix: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mega Prix: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mega Prix. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mega Prix. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Medewerkers Paramedisch centrum (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,...

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

Zoek naar antwoorden van Mega Prix in sociale netwerken
Look for responds of Mega Prix in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mega Prix. Laat een reactie achter voor Mega Prix. Mega Prix bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mega Prix. Leave a respond for Mega Prix. Mega Prix on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mega Prix op de google maps. Adres en contacten Mega Prix
Location of Mega Prix on the google maps. Address and contacts of Mega Prix

Andere gerelateerde bedrijven als come Mega Prix Mega Prix: DE OLIFANT (SLAAPSPECIALIST) | VLEESGROOTHANDEL LEEMANS | RETORIKA BVBA | Beyens Benny | J.P. MORTIER

Other related companies as Mega Prix: DE OLIFANT (SLAAPSPECIALIST) | VLEESGROOTHANDEL LEEMANS | RETORIKA BVBA | Beyens Benny | J.P. MORTIER

Mega Prix is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mega Prix, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02019256591. Het bedrijf Mega Prix bevindt zich op het adres: Avenue du Régent 5; 7011; Mons (Ghlin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 222,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surplus and salvage goods. Producten gemaakt in Mega Prix zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mega Prix is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mega Prix is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mega Prix, openstaande posities, locatie van Mega Prix op de kaart.

Mega Prix is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mega Prix, company assigned to the tax number BE02019256591. The company Mega Prix is located at the address: Avenue du Régent 5; 7011; Mons (Ghlin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 222,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surplus and salvage goods. Products created in Mega Prix were not found.
The main activity of Mega Prix is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mega Prix is not available. You also can look at reviews of Mega Prix, open positions, location of Mega Prix on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mega Prix, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mega Prix, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mega Prix, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mega Prix, employees, financial statistics.