Los A Handelsonderneming

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Los A Handelsonderneming
Private companiesOil and Gas Extraction • Los A Handelsonderneming

Contactgegevens Los A Handelsonderneming: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Los A Handelsonderneming: address, phone, fax, email, website, opening hours

Los A Handelsonderneming

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roosendaalsebaan 153; 2920; Kalmthout, België

Telefoon (phone): 03 666 16 75 (+32-03 666 16 75) 03 666 16 75 (+32-03 666 16 75)

Fax (fax): +32 (67) 372-95-86 +32 (67) 372-95-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Los A Handelsonderneming: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Los A Handelsonderneming"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Los A Handelsonderneming"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Los A Handelsonderneming, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Los A Handelsonderneming. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Los A Handelsonderneming, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Los A Handelsonderneming. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Los A Handelsonderneming
Products information Los A Handelsonderneming

BTW identificatienummer (tax): BE05417602539
Ondernemingsnummer: 1854461669
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 827,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Electric appliances - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Surplus and salvage goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Los A Handelsonderneming
(Get full report from official database of BE for Los A Handelsonderneming)

Aanvulling soorten activiteiten voor Los A Handelsonderneming
Addition kinds of activities for Los A Handelsonderneming

232299. Ondergoed en nachtkleding van mannen en jongens, niet inbegrepen | Men's and boy's underwear and nightwear, nec
02799900. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
22410409. Webbing, geweven | Webbing, woven
26550202. Dozen, gevulkaniseerde vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Boxes, vulcanized fiber: made from purchased material
38240203. Elektromechanische tellers | Electromechanical counters
57190403. Venster tinten, nec | Window shades, nec
76991201. Smeden winkel | Blacksmith shop

Werken bij Los A Handelsonderneming: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Los A Handelsonderneming: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Los A Handelsonderneming. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Los A Handelsonderneming. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

Zoek naar antwoorden van Los A Handelsonderneming in sociale netwerken
Look for responds of Los A Handelsonderneming in social networks

Lees alle opmerkingen voor Los A Handelsonderneming. Laat een reactie achter voor Los A Handelsonderneming. Los A Handelsonderneming bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Los A Handelsonderneming. Leave a respond for Los A Handelsonderneming. Los A Handelsonderneming on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Los A Handelsonderneming op de google maps. Adres en contacten Los A Handelsonderneming
Location of Los A Handelsonderneming on the google maps. Address and contacts of Los A Handelsonderneming

Andere gerelateerde bedrijven als come Los A Handelsonderneming Los A Handelsonderneming: COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA | Uni-Vers | PWA ST.PIETERS-WOLUWE | Inter-Loods NV | De Becker M

Other related companies as Los A Handelsonderneming: COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA | Uni-Vers | PWA ST.PIETERS-WOLUWE | Inter-Loods NV | De Becker M

Los A Handelsonderneming is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Los A Handelsonderneming, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05417602539. Het bedrijf Los A Handelsonderneming bevindt zich op het adres: Roosendaalsebaan 153; 2920; Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 827,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Surplus and salvage goods. Lijst met producten zijn Electric appliances - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Los A Handelsonderneming is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Los A Handelsonderneming is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Los A Handelsonderneming, openstaande posities, locatie van Los A Handelsonderneming op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Los A Handelsonderneming is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Los A Handelsonderneming, company assigned to the tax number BE05417602539. The company Los A Handelsonderneming is located at the address: Roosendaalsebaan 153; 2920; Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 827,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Surplus and salvage goods. List of products are Electric appliances - Mfg. & Whol..
The main activity of Los A Handelsonderneming is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Los A Handelsonderneming is not available. You also can look at reviews of Los A Handelsonderneming, open positions, location of Los A Handelsonderneming on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Los A Handelsonderneming, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Los A Handelsonderneming, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Los A Handelsonderneming, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Los A Handelsonderneming, employees, financial statistics.