Menuiserie Siemons

Contactgegevens Menuiserie Siemons: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Menuiserie Siemons: address, phone, fax, email, website, opening hours

Menuiserie Siemons

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Van Swae 52; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 466 08 82 (+32-02 466 08 82) 02 466 08 82 (+32-02 466 08 82)

Fax (fax): 02 466 18 43 (+32-02 466 18 43) 02 466 18 43 (+32-02 466 18 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Menuiserie Siemons: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Menuiserie Siemons"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Menuiserie Siemons"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Menuiserie Siemons, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Menuiserie Siemons. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Menuiserie Siemons, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Menuiserie Siemons. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Menuiserie Siemons
Products information Menuiserie Siemons

BTW identificatienummer (tax): BE04104187011
Ondernemingsnummer: 9121368408
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Carpenters; Store fixtures

Product categorie (product category): Surgery installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Menuiserie Siemons
(Get full report from official database of BE for Menuiserie Siemons)

Aanvulling soorten activiteiten voor Menuiserie Siemons
Addition kinds of activities for Menuiserie Siemons

738917. Makelaarsdiensten | Brokers' services
34629900. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
35370100. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
37140210. Achterashuis, motorvoertuig | Rear axle housings, motor vehicle
59991203. Spa's en bubbelbaden | Spas and hot tubs
83519901. Groeps dagopvang | Group day care center

Werken bij Menuiserie Siemons: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Menuiserie Siemons: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Menuiserie Siemons. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Menuiserie Siemons. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • OPERATOR / MACHINE BEDIENAAR - GOEDE VERLONING - GROEIEND BEDRIJF (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in volle expansie zoeken wij een gemotiveerde machinebedienaar in 2 ploegen. Je functie zal zeer polyvalent zijn op de afdeling. Het takenpakket bestaat uit: instellen van machines, opvolgen van het productieproces, aanvullen van grondstoffen, versnijden van product, latex laag aanbrengen, ... Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar een interne opleiding wordt voorzien. Eens je de volledige werking onder de knie hebt kan je doorgroeien tot meewerkend ploegleider ( indien je hiervoor interesse hebt)

  • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: STERCKX

    Type: Werfreserve

    Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van Menuiserie Siemons in sociale netwerken
Look for responds of Menuiserie Siemons in social networks

Lees alle opmerkingen voor Menuiserie Siemons. Laat een reactie achter voor Menuiserie Siemons. Menuiserie Siemons bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Menuiserie Siemons. Leave a respond for Menuiserie Siemons. Menuiserie Siemons on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Menuiserie Siemons op de google maps. Adres en contacten Menuiserie Siemons
Location of Menuiserie Siemons on the google maps. Address and contacts of Menuiserie Siemons

Andere gerelateerde bedrijven als come Menuiserie Siemons Menuiserie Siemons: Générale de Banque SA | Belfor (Belgium) NV | Calypso | MARCEL FOURMEAU | CHARLEY

Other related companies as Menuiserie Siemons: Générale de Banque SA | Belfor (Belgium) NV | Calypso | MARCEL FOURMEAU | CHARLEY

Menuiserie Siemons is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Menuiserie Siemons, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04104187011. Het bedrijf Menuiserie Siemons bevindt zich op het adres: Rue Van Swae 52; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 730,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Surgery installations. Lijst met producten zijn Carpenters; Store fixtures.
De hoofdactiviteit van Menuiserie Siemons is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Menuiserie Siemons is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Menuiserie Siemons, openstaande posities, locatie van Menuiserie Siemons op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Menuiserie Siemons is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Menuiserie Siemons, company assigned to the tax number BE04104187011. The company Menuiserie Siemons is located at the address: Rue Van Swae 52; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 730,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Surgery installations. List of products are Carpenters; Store fixtures.
The main activity of Menuiserie Siemons is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Menuiserie Siemons is not available. You also can look at reviews of Menuiserie Siemons, open positions, location of Menuiserie Siemons on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Menuiserie Siemons, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Menuiserie Siemons, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Menuiserie Siemons, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Menuiserie Siemons, employees, financial statistics.