Archiplan BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Archiplan BVBA
Private companiesBusiness Services • Archiplan BVBA

Contactgegevens Archiplan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Archiplan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Archiplan BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bondgenotenlaan 142; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 23 06 24 (+32-016 23 06 24) 016 23 06 24 (+32-016 23 06 24)

Fax (fax): 016 23 06 24; 016 20 81 77 (+32-016 23 06 24; 016 20 81 77) 016 23 06 24; 016 20 81 77 (+32-016 23 06 24; 016 20 81 77)

E-Mail: [email protected]@freegates.be; [email protected] List: Kitchen installationsAbout Us: Kitchen installationsCategory Activities: Surgery installations Buy Now: Click Here to Buy Belgium Full Data

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Archiplan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Archiplan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Archiplan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Archiplan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Archiplan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Archiplan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Archiplan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Archiplan BVBA
Products information Archiplan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07667602539
Ondernemingsnummer: 4104461669
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Kitchen installations

Product categorie (product category): Surgery installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Archiplan BVBA
(Get full report from official database of BE for Archiplan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Archiplan BVBA
Addition kinds of activities for Archiplan BVBA

9121. Wetgevende instanties | Legislative bodies
209904. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
792201. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies
23370000. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
23899904. Jarretelles | Garter belts
27549913. Muziek, blad: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Music, sheet: gravure printing, not published on site
28610202. Extracten, verven of looien: natuurlijk | Extracts, dyeing or tanning: natural
87110303. Petroleumtechniek | Petroleum engineering

Werken bij Archiplan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Archiplan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Archiplan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Archiplan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Studenten gezocht voor avondwerk regio Zele/Lokeren! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele/Lokeren zijn wij op zoek naar studenten die 's avonds na school vrij zijn om een centje bij te verdienen.

  • Monteur centrale verwarming/sanitair en klimatisatie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: CEVEK

    Type: Vaste Job

    - Plaatsen van nieuwe installaties sanitair, verwarming en klimatisatie in nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen op grote werven - Renovatie van sanitaire installaties en cv- installaties

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • Reclame bedeler in Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Archiplan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Archiplan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Archiplan BVBA. Laat een reactie achter voor Archiplan BVBA. Archiplan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Archiplan BVBA. Leave a respond for Archiplan BVBA. Archiplan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Archiplan BVBA op de google maps. Adres en contacten Archiplan BVBA
Location of Archiplan BVBA on the google maps. Address and contacts of Archiplan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Archiplan BVBA Archiplan BVBA: ALBERT MEERSMAN | MARCEL KLEIS | JAN SOFFERS | P?TISSERIE DEBAISIEUX | FRANS DEVLIES

Other related companies as Archiplan BVBA: ALBERT MEERSMAN | MARCEL KLEIS | JAN SOFFERS | P?TISSERIE DEBAISIEUX | FRANS DEVLIES

Archiplan BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Archiplan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07667602539. Het bedrijf Archiplan BVBA bevindt zich op het adres: Bondgenotenlaan 142; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Surgery installations. Lijst met producten zijn Kitchen installations.
De hoofdactiviteit van Archiplan BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Archiplan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Archiplan BVBA, openstaande posities, locatie van Archiplan BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]@freegates.be; [email protected] List: Kitchen installationsAbout Us: Kitchen installationsCategory Activities: Surgery installations Buy Now: Click Here to Buy Belgium Full Data

Archiplan BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Archiplan BVBA, company assigned to the tax number BE07667602539. The company Archiplan BVBA is located at the address: Bondgenotenlaan 142; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Surgery installations. List of products are Kitchen installations.
The main activity of Archiplan BVBA is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Archiplan BVBA is not available. You also can look at reviews of Archiplan BVBA, open positions, location of Archiplan BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]@freegates.be; [email protected] List: Kitchen installationsAbout Us: Kitchen installationsCategory Activities: Surgery installations Buy Now: Click Here to Buy Belgium Full Data

We hebben dergelijke informatie gevonden over Archiplan BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Archiplan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Archiplan BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Archiplan BVBA, employees, financial statistics.