Kemaspray BVBA

Contactgegevens Kemaspray BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kemaspray BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kemaspray BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenbakkerijstraat 28; 8450; Bredene, België

Telefoon (phone): 059 33 35 53 (+32-059 33 35 53) 059 33 35 53 (+32-059 33 35 53)

Fax (fax): 059 33 35 54 (+32-059 33 35 54) 059 33 35 54 (+32-059 33 35 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kemaspray BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kemaspray BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kemaspray BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kemaspray BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kemaspray BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kemaspray BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kemaspray BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kemaspray BVBA
Products information Kemaspray BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05470611572
Ondernemingsnummer: 1231811523
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 500,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Kemaspray BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surface treatment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kemaspray BVBA
(Get full report from official database of BE for Kemaspray BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kemaspray BVBA
Addition kinds of activities for Kemaspray BVBA

242601. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
20960101. Aardappelstokken | Potato sticks
24210104. Lath, gemaakt in zagerijen en lathmills | Lath, made in sawmills and lathmills
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
36790200. Opnemen en afspelen apparaat, inclusief phonograph | Recording and playback apparatus, including phonograph
78120202. Video-tape productie | Video tape production
80629905. Ziekenhuis, professionele verpleegschool | Hospital, professional nursing school

Werken bij Kemaspray BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kemaspray BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kemaspray BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kemaspray BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

  • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van Kemaspray BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kemaspray BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kemaspray BVBA. Laat een reactie achter voor Kemaspray BVBA. Kemaspray BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kemaspray BVBA. Leave a respond for Kemaspray BVBA. Kemaspray BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kemaspray BVBA op de google maps. Adres en contacten Kemaspray BVBA
Location of Kemaspray BVBA on the google maps. Address and contacts of Kemaspray BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kemaspray BVBA Kemaspray BVBA: Catherine Thomas | SOCIAAL BUREAU | Art D'écrire (L') | B.M. SPORT CAR | Luxnet

Other related companies as Kemaspray BVBA: Catherine Thomas | SOCIAAL BUREAU | Art D'écrire (L') | B.M. SPORT CAR | Luxnet

Kemaspray BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kemaspray BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05470611572. Het bedrijf Kemaspray BVBA bevindt zich op het adres: Steenbakkerijstraat 28; 8450; Bredene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 500,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Surface treatment. Producten gemaakt in Kemaspray BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kemaspray BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kemaspray BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kemaspray BVBA, openstaande posities, locatie van Kemaspray BVBA op de kaart.

Kemaspray BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kemaspray BVBA, company assigned to the tax number BE05470611572. The company Kemaspray BVBA is located at the address: Steenbakkerijstraat 28; 8450; Bredene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 500,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Surface treatment. Products created in Kemaspray BVBA were not found.
The main activity of Kemaspray BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kemaspray BVBA is not available. You also can look at reviews of Kemaspray BVBA, open positions, location of Kemaspray BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kemaspray BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kemaspray BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kemaspray BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kemaspray BVBA, employees, financial statistics.