Durmeco SPRL

Contactgegevens Durmeco SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Durmeco SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Durmeco SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louis Corhay 24; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 468 24 71 (+32-02 468 24 71) 02 468 24 71 (+32-02 468 24 71)

Fax (fax): 02 468 20 19 (+32-02 468 20 19) 02 468 20 19 (+32-02 468 20 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Durmeco SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Durmeco SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Durmeco SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Durmeco SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Durmeco SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Durmeco SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Durmeco SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Durmeco SPRL
Products information Durmeco SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05642822265
Ondernemingsnummer: 1820404052
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Durmeco SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surface treatment of metals - Machines and installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Durmeco SPRL
(Get full report from official database of BE for Durmeco SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Durmeco SPRL
Addition kinds of activities for Durmeco SPRL

3334. Primair aluminium | Primary aluminum
24939900. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
25140501. Boekenkasten, huishoudelijk: metaal | Bookcases, household: metal
29110700. Niet-aromatische chemische producten | Nonaromatic chemical products
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
36790110. Solenoïden voor elektronische toepassingen | Solenoids for electronic applications
73720000. Voorverpakte software | Prepackaged software

Werken bij Durmeco SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Durmeco SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Durmeco SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Durmeco SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van Durmeco SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Durmeco SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Durmeco SPRL. Laat een reactie achter voor Durmeco SPRL. Durmeco SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Durmeco SPRL. Leave a respond for Durmeco SPRL. Durmeco SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Durmeco SPRL op de google maps. Adres en contacten Durmeco SPRL
Location of Durmeco SPRL on the google maps. Address and contacts of Durmeco SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Durmeco SPRL Durmeco SPRL: MUTUALIT? SOCIALISTE | VAN CLEEMPUT PIPING | Cuisines et Bains | LES AMIS R?UNIS | C.D.E. SPRL

Other related companies as Durmeco SPRL: MUTUALIT? SOCIALISTE | VAN CLEEMPUT PIPING | Cuisines et Bains | LES AMIS R?UNIS | C.D.E. SPRL

Durmeco SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Durmeco SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05642822265. Het bedrijf Durmeco SPRL bevindt zich op het adres: Rue Louis Corhay 24; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 842,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surface treatment of metals - Machines and installations. Producten gemaakt in Durmeco SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Durmeco SPRL is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Durmeco SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Durmeco SPRL, openstaande posities, locatie van Durmeco SPRL op de kaart.

Durmeco SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Durmeco SPRL, company assigned to the tax number BE05642822265. The company Durmeco SPRL is located at the address: Rue Louis Corhay 24; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 842,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surface treatment of metals - Machines and installations. Products created in Durmeco SPRL were not found.
The main activity of Durmeco SPRL is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Durmeco SPRL is not available. You also can look at reviews of Durmeco SPRL, open positions, location of Durmeco SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Durmeco SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Durmeco SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Durmeco SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Durmeco SPRL, employees, financial statistics.