ZELFBEDIENING JANSSENS

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ZELFBEDIENING JANSSENS
Private companiesMiscellaneous Retail • ZELFBEDIENING JANSSENS

Contactgegevens ZELFBEDIENING JANSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZELFBEDIENING JANSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZELFBEDIENING JANSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 47; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 36054440 (+32-36054440) 36054440 (+32-36054440)

Fax (fax): +32 (71) 325-16-68 +32 (71) 325-16-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZELFBEDIENING JANSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZELFBEDIENING JANSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZELFBEDIENING JANSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZELFBEDIENING JANSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZELFBEDIENING JANSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZELFBEDIENING JANSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZELFBEDIENING JANSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZELFBEDIENING JANSSENS
Products information ZELFBEDIENING JANSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE03131622314
Ondernemingsnummer: 9400146484
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 591,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ZELFBEDIENING JANSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZELFBEDIENING JANSSENS
(Get full report from official database of BE for ZELFBEDIENING JANSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZELFBEDIENING JANSSENS
Addition kinds of activities for ZELFBEDIENING JANSSENS

325101. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
357802. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
10410000. Gouden ertsen | Gold ores
28440500. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
33170205. Goed behuizing, bewerkt: gelast, sluitgewricht of zwaar geklonken | Well casing, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted
36120306. Fluorescerende verlichtingstransformatoren | Fluorescent lighting transformers
36790100. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
59639905. Sieraden verkoop, huis-naar-huis | Jewelry sales, house-to-house
73891800. Ontwerpdiensten | Design services
78290000. Video distributie diensten | Motion picture distribution services

Werken bij ZELFBEDIENING JANSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZELFBEDIENING JANSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZELFBEDIENING JANSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZELFBEDIENING JANSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zandhoven en omgeving

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van ZELFBEDIENING JANSSENS in sociale netwerken
Look for responds of ZELFBEDIENING JANSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZELFBEDIENING JANSSENS. Laat een reactie achter voor ZELFBEDIENING JANSSENS. ZELFBEDIENING JANSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZELFBEDIENING JANSSENS. Leave a respond for ZELFBEDIENING JANSSENS. ZELFBEDIENING JANSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZELFBEDIENING JANSSENS op de google maps. Adres en contacten ZELFBEDIENING JANSSENS
Location of ZELFBEDIENING JANSSENS on the google maps. Address and contacts of ZELFBEDIENING JANSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZELFBEDIENING JANSSENS ZELFBEDIENING JANSSENS: HUIS POPSEL | Sjoeki | Belsan sa | Dalle Molle Elisa | Ceja Ceunen-Jansen

Other related companies as ZELFBEDIENING JANSSENS: HUIS POPSEL | Sjoeki | Belsan sa | Dalle Molle Elisa | Ceja Ceunen-Jansen

ZELFBEDIENING JANSSENS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZELFBEDIENING JANSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03131622314. Het bedrijf ZELFBEDIENING JANSSENS bevindt zich op het adres: MARKT 47; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 591,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Supermarkten. Producten gemaakt in ZELFBEDIENING JANSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZELFBEDIENING JANSSENS is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZELFBEDIENING JANSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZELFBEDIENING JANSSENS, openstaande posities, locatie van ZELFBEDIENING JANSSENS op de kaart.

ZELFBEDIENING JANSSENS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZELFBEDIENING JANSSENS, company assigned to the tax number BE03131622314. The company ZELFBEDIENING JANSSENS is located at the address: MARKT 47; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 591,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Supermarkten. Products created in ZELFBEDIENING JANSSENS were not found.
The main activity of ZELFBEDIENING JANSSENS is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZELFBEDIENING JANSSENS is not available. You also can look at reviews of ZELFBEDIENING JANSSENS, open positions, location of ZELFBEDIENING JANSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZELFBEDIENING JANSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZELFBEDIENING JANSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZELFBEDIENING JANSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZELFBEDIENING JANSSENS, employees, financial statistics.