UNIC

Contactgegevens UNIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POEL 22; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92243400 (+32-92243400) 92243400 (+32-92243400)

Fax (fax): +32 (15) 697-37-16 +32 (15) 697-37-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIC
Products information UNIC

BTW identificatienummer (tax): BE01804748535
Ondernemingsnummer: 6659332275
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in UNIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIC
(Get full report from official database of BE for UNIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIC
Addition kinds of activities for UNIC

541102. Supermarkt | Convenience stores
23610102. Shirts: meisjes, kinderen en zuigelingen | Shirts: girls', children's, and infants'
34430800. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
38239902. Buoyancy instrumenten, industrieel proces type | Buoyancy instruments, industrial process type
50750100. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
64110302. Verzekeringsmakelaars, nec | Insurance brokers, nec

Werken bij UNIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

  • Service technieker buitendienst (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een service technieker buitendienst (M/V). Belangrijke taken: - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van ons bedrijf Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van ons bedrijf - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Schoonmaak van particuliere woningen

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van UNIC in sociale netwerken
Look for responds of UNIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIC. Laat een reactie achter voor UNIC. UNIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIC. Leave a respond for UNIC. UNIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIC op de google maps. Adres en contacten UNIC
Location of UNIC on the google maps. Address and contacts of UNIC

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIC UNIC: KINDERPARADIES | GARAGE MORIAU | ROGER BRISSA | Auto Service Center USA | GAR PLANCKE-DEKETELAERE BVBA

Other related companies as UNIC: KINDERPARADIES | GARAGE MORIAU | ROGER BRISSA | Auto Service Center USA | GAR PLANCKE-DEKETELAERE BVBA

UNIC is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01804748535. Het bedrijf UNIC bevindt zich op het adres: POEL 22; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 780,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Supermarkten. Producten gemaakt in UNIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNIC is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIC, openstaande posities, locatie van UNIC op de kaart.

UNIC is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIC, company assigned to the tax number BE01804748535. The company UNIC is located at the address: POEL 22; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 780,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Supermarkten. Products created in UNIC were not found.
The main activity of UNIC is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIC is not available. You also can look at reviews of UNIC, open positions, location of UNIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIC, employees, financial statistics.