HUIS QUIRIJNEN

Contactgegevens HUIS QUIRIJNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS QUIRIJNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS QUIRIJNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERDORP 12; 2321; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33158950 (+32-33158950) 33158950 (+32-33158950)

Fax (fax): +32 (10) 318-24-81 +32 (10) 318-24-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS QUIRIJNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS QUIRIJNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS QUIRIJNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS QUIRIJNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS QUIRIJNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS QUIRIJNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS QUIRIJNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS QUIRIJNEN
Products information HUIS QUIRIJNEN

BTW identificatienummer (tax): BE04490356445
Ondernemingsnummer: 6077606201
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in HUIS QUIRIJNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS QUIRIJNEN
(Get full report from official database of BE for HUIS QUIRIJNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS QUIRIJNEN
Addition kinds of activities for HUIS QUIRIJNEN

239604. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
01759909. Granaatappelboomgaard | Pomegranate orchard
07419902. Dierenarts, vee | Veterinarian, livestock
35440107. Extrusie sterft | Extrusion dies
81110101. Faillissement scheidsrechter | Bankruptcy referee
83610301. Doven of blind huis | Deaf or blind home

Werken bij HUIS QUIRIJNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS QUIRIJNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS QUIRIJNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS QUIRIJNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • Verkoper - verkoopster MAKRO Eke - voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar gemotveerde verkopers. Je zal instaan voor het adviseren van de klanten bij hun aankopen, opmaken van bestelbonnen, opvolgen van leveringen, op- en afbouw van de afdeling, ... We zijn op zoek naar verkoper voor deze afdelingen : Home, Party, Food, Garden

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

  • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van HUIS QUIRIJNEN in sociale netwerken
Look for responds of HUIS QUIRIJNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS QUIRIJNEN. Laat een reactie achter voor HUIS QUIRIJNEN. HUIS QUIRIJNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS QUIRIJNEN. Leave a respond for HUIS QUIRIJNEN. HUIS QUIRIJNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS QUIRIJNEN op de google maps. Adres en contacten HUIS QUIRIJNEN
Location of HUIS QUIRIJNEN on the google maps. Address and contacts of HUIS QUIRIJNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS QUIRIJNEN HUIS QUIRIJNEN: QUADRANT CMS NV | Travaux Stéphanois S.A. | ARNAUD D'OULTREMONT | MICHEL LARDINOIS | MARCEL JANSSENS

Other related companies as HUIS QUIRIJNEN: QUADRANT CMS NV | Travaux Stéphanois S.A. | ARNAUD D'OULTREMONT | MICHEL LARDINOIS | MARCEL JANSSENS

HUIS QUIRIJNEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS QUIRIJNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04490356445. Het bedrijf HUIS QUIRIJNEN bevindt zich op het adres: MEERDORP 12; 2321; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Supermarkten. Producten gemaakt in HUIS QUIRIJNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS QUIRIJNEN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS QUIRIJNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS QUIRIJNEN, openstaande posities, locatie van HUIS QUIRIJNEN op de kaart.

HUIS QUIRIJNEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS QUIRIJNEN, company assigned to the tax number BE04490356445. The company HUIS QUIRIJNEN is located at the address: MEERDORP 12; 2321; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Supermarkten. Products created in HUIS QUIRIJNEN were not found.
The main activity of HUIS QUIRIJNEN is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS QUIRIJNEN is not available. You also can look at reviews of HUIS QUIRIJNEN, open positions, location of HUIS QUIRIJNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS QUIRIJNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS QUIRIJNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS QUIRIJNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS QUIRIJNEN, employees, financial statistics.