HUIS MOVAN

Contactgegevens HUIS MOVAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS MOVAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS MOVAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 13; 1750; LENNIK, België

Telefoon (phone): 25324574 (+32-25324574) 25324574 (+32-25324574)

Fax (fax): +32 (60) 219-69-12 +32 (60) 219-69-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS MOVAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS MOVAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS MOVAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS MOVAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS MOVAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS MOVAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS MOVAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS MOVAN
Products information HUIS MOVAN

BTW identificatienummer (tax): BE04554901123
Ondernemingsnummer: 7604431152
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HUIS MOVAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS MOVAN
(Get full report from official database of BE for HUIS MOVAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS MOVAN
Addition kinds of activities for HUIS MOVAN

545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
22620301. Embossing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Embossing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
27419905. Patronen, papier: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Patterns, paper: publishing only, not printed on site
28340301. Digitalis farmaceutische preparaten | Digitalis pharmaceutical preparations
37320204. Ijsboten, bouw en reparatie | Iceboats, building and repairing
79220106. Talent agent, theatraal | Talent agent, theatrical

Werken bij HUIS MOVAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS MOVAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS MOVAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS MOVAN. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Huishoudhulpen regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Maaseik- Bree (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

Zoek naar antwoorden van HUIS MOVAN in sociale netwerken
Look for responds of HUIS MOVAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS MOVAN. Laat een reactie achter voor HUIS MOVAN. HUIS MOVAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS MOVAN. Leave a respond for HUIS MOVAN. HUIS MOVAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS MOVAN op de google maps. Adres en contacten HUIS MOVAN
Location of HUIS MOVAN on the google maps. Address and contacts of HUIS MOVAN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS MOVAN HUIS MOVAN: De Smet Filip BVBA | Sonja | HOTEL TULIP INN CATHEDRALE | De Kinder Hardware NV | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as HUIS MOVAN: De Smet Filip BVBA | Sonja | HOTEL TULIP INN CATHEDRALE | De Kinder Hardware NV | BANCONTACT-MISTER CASH

HUIS MOVAN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS MOVAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04554901123. Het bedrijf HUIS MOVAN bevindt zich op het adres: MARKT 13; 1750; LENNIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 754,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Supermarkten. Producten gemaakt in HUIS MOVAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS MOVAN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS MOVAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS MOVAN, openstaande posities, locatie van HUIS MOVAN op de kaart.

HUIS MOVAN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS MOVAN, company assigned to the tax number BE04554901123. The company HUIS MOVAN is located at the address: MARKT 13; 1750; LENNIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 754,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Supermarkten. Products created in HUIS MOVAN were not found.
The main activity of HUIS MOVAN is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS MOVAN is not available. You also can look at reviews of HUIS MOVAN, open positions, location of HUIS MOVAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS MOVAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS MOVAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS MOVAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS MOVAN, employees, financial statistics.