ABC Décor

Contactgegevens ABC Décor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC Décor: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC Décor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de Smet de Naeyer 275 1090 Jette (Brussel), België

Telefoon (phone): +32 (15) 450-38-88 +32 (15) 450-38-88

Fax (fax): +32 (12) 583-28-11 +32 (12) 583-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC Décor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC Décor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC Décor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC Décor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC Décor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC Décor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC Décor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC Décor
Products information ABC Décor

BTW identificatienummer (tax): BE03378540039
Ondernemingsnummer: 2909149169
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ABC Décor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC Décor
(Get full report from official database of BE for ABC Décor)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC Décor
Addition kinds of activities for ABC Décor

703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
17619904. Siding aannemer | Siding contractor
23960203. Passementeries | Passementeries
50850104. Dozen, kratten, enz., Andere dan papier | Boxes, crates, etc., other than paper
51450000. Banketbakkerij | Confectionery
61539900. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec

Werken bij ABC Décor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC Décor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC Décor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC Décor. Looking for open vacancies in other companies

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • Calculator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tielt zijn we op zoek naar een calculator

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Dynamische Project Assistant (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Secretary Plus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als Project Assistant bij Secretary Plus werk je steeds voor minstens 3 tot 6 maanden op projectbasis bij een klant. Wanneer een project bijna afgerond is, kijken we uit naar een nieuwe boeiende uitdaging die je evenveel voldoening biedt als het vorige. Je kan zowel ingezet worden als Management Assistant, Department Assistant (Sales, Marketing, HR, …) of Allround Assistant. Je rolt naadloos van de ene opdracht in de andere.

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van ABC Décor in sociale netwerken
Look for responds of ABC Décor in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC Décor. Laat een reactie achter voor ABC Décor. ABC Décor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC Décor. Leave a respond for ABC Décor. ABC Décor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC Décor op de google maps. Adres en contacten ABC Décor
Location of ABC Décor on the google maps. Address and contacts of ABC Décor

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC Décor ABC Décor: Polydor | R. MARLOIE SPORT | Lejac SA | Aernoudts N | Mertens

Other related companies as ABC Décor: Polydor | R. MARLOIE SPORT | Lejac SA | Aernoudts N | Mertens

ABC Décor is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABC Décor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03378540039. Het bedrijf ABC Décor bevindt zich op het adres: Boulevard de Smet de Naeyer 275 1090 Jette (Brussel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in ABC Décor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABC Décor is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC Décor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC Décor, openstaande posities, locatie van ABC Décor op de kaart.

ABC Décor is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABC Décor, company assigned to the tax number BE03378540039. The company ABC Décor is located at the address: Boulevard de Smet de Naeyer 275 1090 Jette (Brussel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in ABC Décor were not found.
The main activity of ABC Décor is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC Décor is not available. You also can look at reviews of ABC Décor, open positions, location of ABC Décor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC Décor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC Décor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC Décor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC Décor, employees, financial statistics.