R. MARLOIE SPORT

Contactgegevens R. MARLOIE SPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. MARLOIE SPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. MARLOIE SPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DES SAPINS 80; 5377; SOMME-LEUZE, België

Telefoon (phone): 84316241 (+32-84316241) 84316241 (+32-84316241)

Fax (fax): +32 (12) 191-81-38 +32 (12) 191-81-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. MARLOIE SPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. MARLOIE SPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. MARLOIE SPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. MARLOIE SPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. MARLOIE SPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. MARLOIE SPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. MARLOIE SPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. MARLOIE SPORT
Products information R. MARLOIE SPORT

BTW identificatienummer (tax): BE07469299316
Ondernemingsnummer: 6153961181
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in R. MARLOIE SPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. MARLOIE SPORT
(Get full report from official database of BE for R. MARLOIE SPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. MARLOIE SPORT
Addition kinds of activities for R. MARLOIE SPORT

244199. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
08519901. Brandbestrijdingsdiensten, bos | Fire fighting services, forest
23290100. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
33630000. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
34929900. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
35690203. Brandslang, behalve rubber | Firehose, except rubber
36329902. Ijs dozen, huishouden: metaal of hout | Ice boxes, household: metal or wood
50789900. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec

Werken bij R. MARLOIE SPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. MARLOIE SPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. MARLOIE SPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. MARLOIE SPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Meewerkend vrachtwagenchauffeur met ervaring autolaadkraan (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die actief is in de bouwsector zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanervaring (m/v). Je komt terecht in een bouwbedrijf waar je het transport van en naar de werven doet van de bouwmaterialen. Wanneer je niet met de vrachtwagen rijdt, werk je mee met je collega's. Het spreekt voor zich dat je er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Interesse in deze job? Gelieve contact op te nemen met ons kantoor in Oudenaarde. Telefonisch op 055 20 82 94 of via mail [email protected]

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

    Regio: ENGELMANSHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • telecomtechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ABSOTECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jobaanbieding als telecomtechnieker op zelfstandige basis. Bent u de kandidaat die wij zoeken? Absotech bvba is een jong bedrijf dat sinds 2010 technische interventies uitvoert in onderaanneming van Proximus. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker op zelfstandige basis die de Vlaamse rand rond Brussel kan bedienen. De job bestaat in het uitvoeren van technische installaties voor telefoon, internet en digitale tv bij Proximus klanten alsook het verhelpen van storingen op de telecominstallaties. Het profiel dat wij zoeken heeft een basiskennis elektriciteit en computer en dient in het bezit te zijn van een B-rijbewijs. U moet een BTW-nummer hebben of bereid zijn er één aan te vragen. Het is eveneens belangrijk om autonoom te kunnen werken en werkinstructies te volgen. De geschikte medewerker moet tot slot flexibel, klantgericht en sociaalvaardig zijn, vereiste talenkennis: frans en nederlands. Indien u interesse heeft in deze vacature, dient u eerst deel te nemen aan een screening. Indien u slaagt voor deze screening, kunt u starten aan de opleiding. Bent u de kandidaat die wij zoeken, gelieve dan uw cv met korte motivatie te bezorgen aan Absotech bvba Patrick Van Pestel E-mail: [email protected] Voor extra informatie en ondersteuning bij het opstarten van een zelfstandige activiteit kan u ook bij VDAB terecht, zie http://vdab.be/werkinzicht/zelfstandige.shtml er zijn nu ook ondersteunende maatregelen voor werklozen die een eigen zaak willen starten, meer info: http://www.maakwerkvanjezaak.be/ Bent u 50+? Dan kan u hier ook veel nuttige informatie vinden: http://www.neosvzw.be/page?orl=10171&ssn=&lng=1&pge=4948

Zoek naar antwoorden van R. MARLOIE SPORT in sociale netwerken
Look for responds of R. MARLOIE SPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. MARLOIE SPORT. Laat een reactie achter voor R. MARLOIE SPORT. R. MARLOIE SPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. MARLOIE SPORT. Leave a respond for R. MARLOIE SPORT. R. MARLOIE SPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. MARLOIE SPORT op de google maps. Adres en contacten R. MARLOIE SPORT
Location of R. MARLOIE SPORT on the google maps. Address and contacts of R. MARLOIE SPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come R. MARLOIE SPORT R. MARLOIE SPORT: Putrino Rocco Emilio | Per Noi Coiffure | COIFFURE OLIVIA | ANNE-MARIE VAN EYNDE | E.F.L. ST.UNION

Other related companies as R. MARLOIE SPORT: Putrino Rocco Emilio | Per Noi Coiffure | COIFFURE OLIVIA | ANNE-MARIE VAN EYNDE | E.F.L. ST.UNION

R. MARLOIE SPORT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. MARLOIE SPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07469299316. Het bedrijf R. MARLOIE SPORT bevindt zich op het adres: CHEMIN DES SAPINS 80; 5377; SOMME-LEUZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in R. MARLOIE SPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R. MARLOIE SPORT is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. MARLOIE SPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. MARLOIE SPORT, openstaande posities, locatie van R. MARLOIE SPORT op de kaart.

R. MARLOIE SPORT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. MARLOIE SPORT, company assigned to the tax number BE07469299316. The company R. MARLOIE SPORT is located at the address: CHEMIN DES SAPINS 80; 5377; SOMME-LEUZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in R. MARLOIE SPORT were not found.
The main activity of R. MARLOIE SPORT is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of R. MARLOIE SPORT is not available. You also can look at reviews of R. MARLOIE SPORT, open positions, location of R. MARLOIE SPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. MARLOIE SPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. MARLOIE SPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. MARLOIE SPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. MARLOIE SPORT, employees, financial statistics.