ANCIENNE MAISON FAGNART

Contactgegevens ANCIENNE MAISON FAGNART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANCIENNE MAISON FAGNART: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANCIENNE MAISON FAGNART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CONCORDE 3; 7141; MORLANWELZ, België

Telefoon (phone): 64341271 (+32-64341271) 64341271 (+32-64341271)

Fax (fax): +32 (61) 175-69-15 +32 (61) 175-69-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANCIENNE MAISON FAGNART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANCIENNE MAISON FAGNART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANCIENNE MAISON FAGNART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANCIENNE MAISON FAGNART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANCIENNE MAISON FAGNART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANCIENNE MAISON FAGNART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANCIENNE MAISON FAGNART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANCIENNE MAISON FAGNART
Products information ANCIENNE MAISON FAGNART

BTW identificatienummer (tax): BE01892089843
Ondernemingsnummer: 4933929443
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ANCIENNE MAISON FAGNART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANCIENNE MAISON FAGNART
(Get full report from official database of BE for ANCIENNE MAISON FAGNART)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANCIENNE MAISON FAGNART
Addition kinds of activities for ANCIENNE MAISON FAGNART

357802. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
20230200. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
28999933. Oliebehandelingsverbindingen | Oil treating compounds
38299912. Pitometers | Pitometers
39491100. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
42260202. Huishoudelijke goederen, opslag | Household goods, warehousing
50490107. Wetenschappelijke opnameapparatuur | Scientific recording equipment
50919906. Go-carts | Go-carts

Werken bij ANCIENNE MAISON FAGNART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANCIENNE MAISON FAGNART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANCIENNE MAISON FAGNART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANCIENNE MAISON FAGNART. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van ANCIENNE MAISON FAGNART in sociale netwerken
Look for responds of ANCIENNE MAISON FAGNART in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANCIENNE MAISON FAGNART. Laat een reactie achter voor ANCIENNE MAISON FAGNART. ANCIENNE MAISON FAGNART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANCIENNE MAISON FAGNART. Leave a respond for ANCIENNE MAISON FAGNART. ANCIENNE MAISON FAGNART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANCIENNE MAISON FAGNART op de google maps. Adres en contacten ANCIENNE MAISON FAGNART
Location of ANCIENNE MAISON FAGNART on the google maps. Address and contacts of ANCIENNE MAISON FAGNART

Andere gerelateerde bedrijven als come ANCIENNE MAISON FAGNART ANCIENNE MAISON FAGNART: A.M. SPRL | HUIS HACKE | H. ARSLAN | FRANK DAVID | Pieter Goossens

Other related companies as ANCIENNE MAISON FAGNART: A.M. SPRL | HUIS HACKE | H. ARSLAN | FRANK DAVID | Pieter Goossens

ANCIENNE MAISON FAGNART is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANCIENNE MAISON FAGNART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01892089843. Het bedrijf ANCIENNE MAISON FAGNART bevindt zich op het adres: RUE CONCORDE 3; 7141; MORLANWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Supermarkten. Producten gemaakt in ANCIENNE MAISON FAGNART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANCIENNE MAISON FAGNART is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANCIENNE MAISON FAGNART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANCIENNE MAISON FAGNART, openstaande posities, locatie van ANCIENNE MAISON FAGNART op de kaart.

ANCIENNE MAISON FAGNART is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANCIENNE MAISON FAGNART, company assigned to the tax number BE01892089843. The company ANCIENNE MAISON FAGNART is located at the address: RUE CONCORDE 3; 7141; MORLANWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Supermarkten. Products created in ANCIENNE MAISON FAGNART were not found.
The main activity of ANCIENNE MAISON FAGNART is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANCIENNE MAISON FAGNART is not available. You also can look at reviews of ANCIENNE MAISON FAGNART, open positions, location of ANCIENNE MAISON FAGNART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANCIENNE MAISON FAGNART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANCIENNE MAISON FAGNART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANCIENNE MAISON FAGNART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANCIENNE MAISON FAGNART, employees, financial statistics.