D-Decor

Contactgegevens D-Decor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D-Decor: address, phone, fax, email, website, opening hours

D-Decor

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Doornikserijksweg 316 8510 Kooigem (Kortrijk), België

Telefoon (phone): +32 (84) 509-77-59 +32 (84) 509-77-59

Fax (fax): +32 (16) 736-93-60 +32 (16) 736-93-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D-Decor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D-Decor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D-Decor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D-Decor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D-Decor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D-Decor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D-Decor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D-Decor
Products information D-Decor

BTW identificatienummer (tax): BE07030395507
Ondernemingsnummer: 8371551513
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in D-Decor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D-Decor
(Get full report from official database of BE for D-Decor)

Aanvulling soorten activiteiten voor D-Decor
Addition kinds of activities for D-Decor

382600. Analytische instrumenten | Analytical instruments
729904. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services
20419906. Graankorrels, gebarsten | Grain cereals, cracked
20489903. Droog huisdieren (behalve hond en kat) | Dry pet food (except dog and cat)
33150204. Spikes, staal: draad of snij | Spikes, steel: wire or cut
35320306. Zeefmachines, stationair | Screeners, stationary
58120500. Familie restaurants | Family restaurants
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids
93110402. Financiën, belastingen en monetair beleid, staatsregering | Finance, taxation, and monetary policy, state government

Werken bij D-Decor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D-Decor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D-Decor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D-Decor. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

Zoek naar antwoorden van D-Decor in sociale netwerken
Look for responds of D-Decor in social networks

Lees alle opmerkingen voor D-Decor. Laat een reactie achter voor D-Decor. D-Decor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D-Decor. Leave a respond for D-Decor. D-Decor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D-Decor op de google maps. Adres en contacten D-Decor
Location of D-Decor on the google maps. Address and contacts of D-Decor

Andere gerelateerde bedrijven als come D-Decor D-Decor: HOGER INST.KUNSTGESCHIED. | Leunen P | Keyaert C Mme | Lievens Michel | Burkina Faso Embassy

Other related companies as D-Decor: HOGER INST.KUNSTGESCHIED. | Leunen P | Keyaert C Mme | Lievens Michel | Burkina Faso Embassy

D-Decor is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is D-Decor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07030395507. Het bedrijf D-Decor bevindt zich op het adres: Doornikserijksweg 316 8510 Kooigem (Kortrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in D-Decor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D-Decor is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D-Decor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D-Decor, openstaande posities, locatie van D-Decor op de kaart.

D-Decor is a company, that was registered 1995 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is D-Decor, company assigned to the tax number BE07030395507. The company D-Decor is located at the address: Doornikserijksweg 316 8510 Kooigem (Kortrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in D-Decor were not found.
The main activity of D-Decor is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of D-Decor is not available. You also can look at reviews of D-Decor, open positions, location of D-Decor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D-Decor, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D-Decor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D-Decor, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D-Decor, employees, financial statistics.