ALDI

Contactgegevens ALDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES; 6020; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): +32 (12) 260-24-41 +32 (12) 260-24-41

Fax (fax): +32 (51) 454-41-89 +32 (51) 454-41-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALDI
Products information ALDI

BTW identificatienummer (tax): BE04897674560
Ondernemingsnummer: 8474548339
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ALDI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALDI
(Get full report from official database of BE for ALDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALDI
Addition kinds of activities for ALDI

3564. Blowers en fans | Blowers and fans
171104. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
16230102. Bouw van aardgas compressor station | Natural gas compressor station construction
20350100. Geurstoffen en sauzen, behalve tomaat en droog | Seasonings and sauces, except tomato and dry
28210219. Vinylharsen, nec | Vinyl resins, nec
32720304. Vloerplaten en tegels, prefab beton | Floor slabs and tiles, precast concrete
59990303. vlaggen | Flags

Werken bij ALDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Applicatiebeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het zorgdragen voor het optimale en juiste gebruik van functionaliteiten van applicaties binnen de IDPS-suite, maar ook andere vlucht operationele systemen in aansluiting op de bijhorende bedrijfsprocessen; Het onderhouden van applicatie specifieke gebruikers administratie; Het op aangeven van de organisatie onderhouden van applicatie specifieke configuratie informatie, zoals SITA adresgegevens, printers etc.; Het ondersteunen van gebruikers door middel van onder andere gebruikerstrainingen, aanleveren van gebruikersinstructies en het ad hoc oplossen van foutmeldingen en incidenten; Het zorgdragen voor gestructureerde vastlegging, juiste interpretatie en het bewaken van een tijdige en gestructureerde opvolging van incidenten en problemen; Het inventariseren van de gebruikerswensen, zorgdragen voor de vertaling ervan naar wijzigingsverzoeken; Het proactief leveren van input met betrekking tot verbeteringen van functionaliteiten; Het assisteren bij implementaties van gerelateerde airline applicaties; Het opzetten en voorzitten van de Business-User-Groups, gericht op het evalueren van een applicatie en het aandragen van verbeteringen; Het vertegenwoordigen van het bedrijf in diverse internationale werkgroepen; Het coördineren en deels zelf uitvoeren van de acceptatietesten; Het opstellen van testplannen en testscenario’s en het controleren van testresultaten; Het deelnemen aan projecten met betrekking tot de ontwikkeling van bestaande en de implementatie van nieuwe airline applicaties; Het zorgdragen voor een juiste invoering van alle relevante operationele performancegegevens met betrekking tot het realiseren van operational excellence; Het zorgdragen voor realisatie van managementinformatie; Het in incidentele gevallen, buiten kantooruren, uitvoeren van acute werkzaamheden; Het tot 50% van de tijd reizen tussen Hannover, Brussel, Rijswijk en Schiphol-Rijk, maakt deel uit van deze uitdagende functie.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

  • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van ALDI in sociale netwerken
Look for responds of ALDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALDI. Laat een reactie achter voor ALDI. ALDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALDI. Leave a respond for ALDI. ALDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALDI op de google maps. Adres en contacten ALDI
Location of ALDI on the google maps. Address and contacts of ALDI

Andere gerelateerde bedrijven als come ALDI ALDI: CELIS CARS NV | I D COIFFURE BVBA | FRANK THUERWAECHTER | FORTRANS | Y. GILLES

Other related companies as ALDI: CELIS CARS NV | I D COIFFURE BVBA | FRANK THUERWAECHTER | FORTRANS | Y. GILLES

ALDI is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04897674560. Het bedrijf ALDI bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES; 6020; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 672,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Supermarkten. Producten gemaakt in ALDI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALDI is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALDI, openstaande posities, locatie van ALDI op de kaart.

ALDI is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALDI, company assigned to the tax number BE04897674560. The company ALDI is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES; 6020; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 672,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Supermarkten. Products created in ALDI were not found.
The main activity of ALDI is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALDI is not available. You also can look at reviews of ALDI, open positions, location of ALDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALDI, employees, financial statistics.