I D COIFFURE BVBA

Contactgegevens I D COIFFURE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I D COIFFURE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

I D COIFFURE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vrijheid 171; 2320; Hoogstraten, België

Telefoon (phone): 03 314 77 42 (+32-03 314 77 42) 03 314 77 42 (+32-03 314 77 42)

Fax (fax): 03 314 77 42 (+32-03 314 77 42) 03 314 77 42 (+32-03 314 77 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I D COIFFURE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I D COIFFURE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I D COIFFURE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I D COIFFURE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I D COIFFURE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I D COIFFURE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I D COIFFURE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I D COIFFURE BVBA
Products information I D COIFFURE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09039245605
Ondernemingsnummer: 4687286376
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Hairdressing salons - Ladies

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I D COIFFURE BVBA
(Get full report from official database of BE for I D COIFFURE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor I D COIFFURE BVBA
Addition kinds of activities for I D COIFFURE BVBA

361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
33210000. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
35599926. Screening apparatuur, elektrisch | Screening equipment, electric
51399901. Laarzen | Boots
73891301. Arbitrage- en bemiddelingsdienst | Arbitration and conciliation service

Werken bij I D COIFFURE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I D COIFFURE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I D COIFFURE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I D COIFFURE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ijzervlechter - lasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent werkzaam in de staalafdeling als toelevering van de betonproductie Knippen, plooien, assembleren, lassen van diverse prefab wapeningen Prefabricatie van diverse wapeningen volgens plan Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Je ontvangt een zeer mooie verloning en komt bij goed functioneren vrij snel in vaste dienst. 

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

  • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van I D COIFFURE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of I D COIFFURE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor I D COIFFURE BVBA. Laat een reactie achter voor I D COIFFURE BVBA. I D COIFFURE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I D COIFFURE BVBA. Leave a respond for I D COIFFURE BVBA. I D COIFFURE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I D COIFFURE BVBA op de google maps. Adres en contacten I D COIFFURE BVBA
Location of I D COIFFURE BVBA on the google maps. Address and contacts of I D COIFFURE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come I D COIFFURE BVBA I D COIFFURE BVBA: ERIC FRANSEN | Inreco Export NV | Deurbroeckx Zakenkantoor | MIRA BVBA | Fassotte (Le)

Other related companies as I D COIFFURE BVBA: ERIC FRANSEN | Inreco Export NV | Deurbroeckx Zakenkantoor | MIRA BVBA | Fassotte (Le)

I D COIFFURE BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I D COIFFURE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09039245605. Het bedrijf I D COIFFURE BVBA bevindt zich op het adres: Vrijheid 171; 2320; Hoogstraten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 687,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies.
De hoofdactiviteit van I D COIFFURE BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I D COIFFURE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I D COIFFURE BVBA, openstaande posities, locatie van I D COIFFURE BVBA op de kaart.

I D COIFFURE BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is I D COIFFURE BVBA, company assigned to the tax number BE09039245605. The company I D COIFFURE BVBA is located at the address: Vrijheid 171; 2320; Hoogstraten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 687,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. List of products are Hairdressing salons - Ladies.
The main activity of I D COIFFURE BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of I D COIFFURE BVBA is not available. You also can look at reviews of I D COIFFURE BVBA, open positions, location of I D COIFFURE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I D COIFFURE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I D COIFFURE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I D COIFFURE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I D COIFFURE BVBA, employees, financial statistics.