Trafic Bazar & Textile

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Trafic Bazar & Textile
Private companiesOil and Gas Extraction • Trafic Bazar & Textile

Contactgegevens Trafic Bazar & Textile: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trafic Bazar & Textile: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trafic Bazar & Textile

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Roi Albert 15; 5300; Andenne, België

Telefoon (phone): 085 84 19 10 (+32-085 84 19 10) 085 84 19 10 (+32-085 84 19 10)

Fax (fax): 085 84 19 11 (+32-085 84 19 11) 085 84 19 11 (+32-085 84 19 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trafic Bazar & Textile: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trafic Bazar & Textile"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trafic Bazar & Textile"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trafic Bazar & Textile, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trafic Bazar & Textile. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trafic Bazar & Textile, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trafic Bazar & Textile. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trafic Bazar & Textile
Products information Trafic Bazar & Textile

BTW identificatienummer (tax): BE04523040771
Ondernemingsnummer: 4667785644
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Trafic Bazar & Textile zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets and Department stores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trafic Bazar & Textile
(Get full report from official database of BE for Trafic Bazar & Textile)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trafic Bazar & Textile
Addition kinds of activities for Trafic Bazar & Textile

01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
35560504. Worststuffers | Sausage stuffers
38250228. Signaalgeneratoren en gemiddeld | Signal generators and averagers
38290301. Alidades, opmeting | Alidades, surveying
73590200. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services
75390105. Wieluitlijning, auto | Wheel alignment, automotive
79991411. Verhuur van surfapparatuur | Surfing equipment rental

Werken bij Trafic Bazar & Textile: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trafic Bazar & Textile: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trafic Bazar & Textile. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trafic Bazar & Textile. Looking for open vacancies in other companies

  • Stekker / machinebediener verpakking (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het product Als de operator in pauze is of afwezig, zorg je ervoor dat de machine blijft draaien Je doet kleine instellingen en aanpassingen aan de machine waar nodig Je zorgt voor een nette omgeving en helpt je collega's waar nodig

  • Verpleegkundige bijwerken kritieke diensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je verpleegkundige op een kritieke dienst en wil je graag je verpleegtechnische kennis en kunde delen met andere zorginstellingen? Kijk je uit naar een bijverdienste op het scherp van de snee die je interesses blijft prikkelen en waar je dringende zorg verleent aan patiënten in acute situaties? Dan kan je bij Express Medical terecht voor een leuke bijverdienste in een waaier aan kritieke diensten zoals spoed, intensieve zorgen, operatiekwartier, dialyse.. . Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften je bereid bent voor je rekening te nemen. Kortom, je werkt naargelang je voorkeur en springt in waar nodig. Wij doen ons uiterste best om je aan de slag te helpen op de momenten die je verkiest in Antwerpen. Deze formule geeft jou de mogelijkheid om je job(s) te combineren met een boeiende bijverdienste of je eerste stappen te zetten op diensten waar stressbestendigheid, nauwgezetheid en teamspirit van groot belang zijn.

  • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

Zoek naar antwoorden van Trafic Bazar & Textile in sociale netwerken
Look for responds of Trafic Bazar & Textile in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trafic Bazar & Textile. Laat een reactie achter voor Trafic Bazar & Textile. Trafic Bazar & Textile bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trafic Bazar & Textile. Leave a respond for Trafic Bazar & Textile. Trafic Bazar & Textile on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trafic Bazar & Textile op de google maps. Adres en contacten Trafic Bazar & Textile
Location of Trafic Bazar & Textile on the google maps. Address and contacts of Trafic Bazar & Textile

Andere gerelateerde bedrijven als come Trafic Bazar & Textile Trafic Bazar & Textile: SNELL-PRESS | TANJA VAN DOOREN | BRUNO PAULUS | PIETER VANDERHAEGHEN | MAES

Other related companies as Trafic Bazar & Textile: SNELL-PRESS | TANJA VAN DOOREN | BRUNO PAULUS | PIETER VANDERHAEGHEN | MAES

Trafic Bazar & Textile is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Trafic Bazar & Textile, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04523040771. Het bedrijf Trafic Bazar & Textile bevindt zich op het adres: Avenue Roi Albert 15; 5300; Andenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Supermarkets and Department stores. Producten gemaakt in Trafic Bazar & Textile zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trafic Bazar & Textile is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trafic Bazar & Textile is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trafic Bazar & Textile, openstaande posities, locatie van Trafic Bazar & Textile op de kaart.

Trafic Bazar & Textile is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Trafic Bazar & Textile, company assigned to the tax number BE04523040771. The company Trafic Bazar & Textile is located at the address: Avenue Roi Albert 15; 5300; Andenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Supermarkets and Department stores. Products created in Trafic Bazar & Textile were not found.
The main activity of Trafic Bazar & Textile is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Trafic Bazar & Textile is not available. You also can look at reviews of Trafic Bazar & Textile, open positions, location of Trafic Bazar & Textile on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trafic Bazar & Textile, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trafic Bazar & Textile, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trafic Bazar & Textile, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trafic Bazar & Textile, employees, financial statistics.