Supermarkt Nieuwstad

Contactgegevens Supermarkt Nieuwstad: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Supermarkt Nieuwstad: address, phone, fax, email, website, opening hours

Supermarkt Nieuwstad

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 131; 8630; Veurne, België

Telefoon (phone): 058 31 20 01 (+32-058 31 20 01) 058 31 20 01 (+32-058 31 20 01)

Fax (fax): 058 31 20 01 (+32-058 31 20 01) 058 31 20 01 (+32-058 31 20 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Supermarkt Nieuwstad: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Supermarkt Nieuwstad"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Supermarkt Nieuwstad"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Supermarkt Nieuwstad, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Supermarkt Nieuwstad. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Supermarkt Nieuwstad, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Supermarkt Nieuwstad. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Supermarkt Nieuwstad
Products information Supermarkt Nieuwstad

BTW identificatienummer (tax): BE05288238525
Ondernemingsnummer: 9249633789
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Supermarkt Nieuwstad zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets and Department stores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Supermarkt Nieuwstad
(Get full report from official database of BE for Supermarkt Nieuwstad)

Aanvulling soorten activiteiten voor Supermarkt Nieuwstad
Addition kinds of activities for Supermarkt Nieuwstad

3053. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
28199904. Zonne-stoffen, synthetische anorganische | Tanning agents, synthetic inorganic
30690103. Cultuurbekers, rubber | Culture cups, rubber
32910401. Buffer- of polijstwielen, schurende of nonabrasive | Buffing or polishing wheels, abrasive or nonabrasive
79991409. Roeiboot en kanoverhuur | Rowboat and canoe rental

Werken bij Supermarkt Nieuwstad: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Supermarkt Nieuwstad: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Supermarkt Nieuwstad. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Supermarkt Nieuwstad. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • Kassa/Aanvullen Supermarkt regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt elke klant met een glimlach Je luistert naar wat de klant nodig heeft Je voert zowel kassa uit als het aanvullen van rekken. Bij interesse word je ook bij onze afdeling vlees/charcuterie ingeschakeld (geen must) Je springt bij waar nodig je zorgt ervoor dat jouw afdeling steeds netjes en proper is

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van Supermarkt Nieuwstad in sociale netwerken
Look for responds of Supermarkt Nieuwstad in social networks

Lees alle opmerkingen voor Supermarkt Nieuwstad. Laat een reactie achter voor Supermarkt Nieuwstad. Supermarkt Nieuwstad bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Supermarkt Nieuwstad. Leave a respond for Supermarkt Nieuwstad. Supermarkt Nieuwstad on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Supermarkt Nieuwstad op de google maps. Adres en contacten Supermarkt Nieuwstad
Location of Supermarkt Nieuwstad on the google maps. Address and contacts of Supermarkt Nieuwstad

Andere gerelateerde bedrijven als come Supermarkt Nieuwstad Supermarkt Nieuwstad: GLADYS | JAAK DECOCK | GEORGES COLIN | POLYCAR | RUDI SOUBRY

Other related companies as Supermarkt Nieuwstad: GLADYS | JAAK DECOCK | GEORGES COLIN | POLYCAR | RUDI SOUBRY

Supermarkt Nieuwstad is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Supermarkt Nieuwstad, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05288238525. Het bedrijf Supermarkt Nieuwstad bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 131; 8630; Veurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Supermarkets and Department stores. Producten gemaakt in Supermarkt Nieuwstad zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Supermarkt Nieuwstad is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Supermarkt Nieuwstad is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Supermarkt Nieuwstad, openstaande posities, locatie van Supermarkt Nieuwstad op de kaart.

Supermarkt Nieuwstad is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Supermarkt Nieuwstad, company assigned to the tax number BE05288238525. The company Supermarkt Nieuwstad is located at the address: Brugsesteenweg 131; 8630; Veurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Supermarkets and Department stores. Products created in Supermarkt Nieuwstad were not found.
The main activity of Supermarkt Nieuwstad is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Supermarkt Nieuwstad is not available. You also can look at reviews of Supermarkt Nieuwstad, open positions, location of Supermarkt Nieuwstad on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Supermarkt Nieuwstad, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Supermarkt Nieuwstad, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Supermarkt Nieuwstad, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Supermarkt Nieuwstad, employees, financial statistics.