Supermarkt Maes-De Wilde

Contactgegevens Supermarkt Maes-De Wilde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Supermarkt Maes-De Wilde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Supermarkt Maes-De Wilde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 59-6; 9130; Beveren (Kieldrecht), België

Telefoon (phone): 03 773 33 11 (+32-03 773 33 11) 03 773 33 11 (+32-03 773 33 11)

Fax (fax): 03 773 31 00 (+32-03 773 31 00) 03 773 31 00 (+32-03 773 31 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Supermarkt Maes-De Wilde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Supermarkt Maes-De Wilde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Supermarkt Maes-De Wilde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Supermarkt Maes-De Wilde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Supermarkt Maes-De Wilde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Supermarkt Maes-De Wilde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Supermarkt Maes-De Wilde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Supermarkt Maes-De Wilde
Products information Supermarkt Maes-De Wilde

BTW identificatienummer (tax): BE09124664306
Ondernemingsnummer: 4103637695
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Supermarkt Maes-De Wilde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets and Department stores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Supermarkt Maes-De Wilde
(Get full report from official database of BE for Supermarkt Maes-De Wilde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Supermarkt Maes-De Wilde
Addition kinds of activities for Supermarkt Maes-De Wilde

8049. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
871300. Surveying services | Surveying services
02799903. Insect boerderij | Insect farm
14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
20269903. Melkdrankjes, gearomatiseerd | Milk drinks, flavored
75399906. Aanhangwagen reparatie | Trailer repair

Werken bij Supermarkt Maes-De Wilde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Supermarkt Maes-De Wilde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Supermarkt Maes-De Wilde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Supermarkt Maes-De Wilde. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Werkvoorbereider/laser operator (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde werkvoorbereider/laser operator.

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen Je staat in het voor het algemeen transport Je bedient ook de CNC-freesmachine en de paneelzaag

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Supermarkt Maes-De Wilde in sociale netwerken
Look for responds of Supermarkt Maes-De Wilde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Supermarkt Maes-De Wilde. Laat een reactie achter voor Supermarkt Maes-De Wilde. Supermarkt Maes-De Wilde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Supermarkt Maes-De Wilde. Leave a respond for Supermarkt Maes-De Wilde. Supermarkt Maes-De Wilde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Supermarkt Maes-De Wilde op de google maps. Adres en contacten Supermarkt Maes-De Wilde
Location of Supermarkt Maes-De Wilde on the google maps. Address and contacts of Supermarkt Maes-De Wilde

Andere gerelateerde bedrijven als come Supermarkt Maes-De Wilde Supermarkt Maes-De Wilde: DEXIA | R.F.C. BIOUL 81 | TONIA MOERMAN | HERWIG DEMUYNCK | JULES LAMMERTYN

Other related companies as Supermarkt Maes-De Wilde: DEXIA | R.F.C. BIOUL 81 | TONIA MOERMAN | HERWIG DEMUYNCK | JULES LAMMERTYN

Supermarkt Maes-De Wilde is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Supermarkt Maes-De Wilde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09124664306. Het bedrijf Supermarkt Maes-De Wilde bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 59-6; 9130; Beveren (Kieldrecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 472,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Supermarkets and Department stores. Producten gemaakt in Supermarkt Maes-De Wilde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Supermarkt Maes-De Wilde is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Supermarkt Maes-De Wilde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Supermarkt Maes-De Wilde, openstaande posities, locatie van Supermarkt Maes-De Wilde op de kaart.

Supermarkt Maes-De Wilde is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Supermarkt Maes-De Wilde, company assigned to the tax number BE09124664306. The company Supermarkt Maes-De Wilde is located at the address: Dorpsstraat 59-6; 9130; Beveren (Kieldrecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 472,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Supermarkets and Department stores. Products created in Supermarkt Maes-De Wilde were not found.
The main activity of Supermarkt Maes-De Wilde is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Supermarkt Maes-De Wilde is not available. You also can look at reviews of Supermarkt Maes-De Wilde, open positions, location of Supermarkt Maes-De Wilde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Supermarkt Maes-De Wilde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Supermarkt Maes-De Wilde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Supermarkt Maes-De Wilde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Supermarkt Maes-De Wilde, employees, financial statistics.