Nopri

Contactgegevens Nopri: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nopri: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nopri

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Pont 133; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse), België

Telefoon (phone): 04 234 90 90 (+32-04 234 90 90) 04 234 90 90 (+32-04 234 90 90)

Fax (fax): 04 234 14 78 (+32-04 234 14 78) 04 234 14 78 (+32-04 234 14 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nopri: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nopri"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nopri"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nopri, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nopri. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nopri, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nopri. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nopri
Products information Nopri

BTW identificatienummer (tax): BE01627593994
Ondernemingsnummer: 5149536132
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 543,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Nopri zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets and Department stores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nopri
(Get full report from official database of BE for Nopri)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nopri
Addition kinds of activities for Nopri

24490101. Berry kratten, houten draadbinding | Berry crates, wood wirebound
26790506. Nieuwigheden, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Novelties, paper: made from purchased material
37430305. Lokomotieven en onderdelen, elektrisch en niet-elektrisch | Switching locomotives and parts, electric and nonelectric
50850602. Elektrische gereedschappen | Electric tools
51549902. Vee | Cattle
80699903. Geriatrische ziekenhuis | Geriatric hospital

Werken bij Nopri: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nopri: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nopri. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nopri. Looking for open vacancies in other companies

  • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: DANCKAERT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Nopri in sociale netwerken
Look for responds of Nopri in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nopri. Laat een reactie achter voor Nopri. Nopri bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nopri. Leave a respond for Nopri. Nopri on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nopri op de google maps. Adres en contacten Nopri
Location of Nopri on the google maps. Address and contacts of Nopri

Andere gerelateerde bedrijven als come Nopri Nopri: MARCEL DE VOS | ECOLE FOND. COMMUNALE | MEUBELEN CUYLLE | Fritshop | MEURICE J. & STULTJENS P.

Other related companies as Nopri: MARCEL DE VOS | ECOLE FOND. COMMUNALE | MEUBELEN CUYLLE | Fritshop | MEURICE J. & STULTJENS P.

Nopri is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nopri, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01627593994. Het bedrijf Nopri bevindt zich op het adres: Rue du Pont 133; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 543,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Supermarkets and Department stores. Producten gemaakt in Nopri zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nopri is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nopri is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nopri, openstaande posities, locatie van Nopri op de kaart.

Nopri is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nopri, company assigned to the tax number BE01627593994. The company Nopri is located at the address: Rue du Pont 133; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 543,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Supermarkets and Department stores. Products created in Nopri were not found.
The main activity of Nopri is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nopri is not available. You also can look at reviews of Nopri, open positions, location of Nopri on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nopri, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nopri, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nopri, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nopri, employees, financial statistics.