GB

Contactgegevens GB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GB: address, phone, fax, email, website, opening hours

GB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Florent Pirotte 18; 4430; Ans, België

Telefoon (phone): 04 239 86 11 (+32-04 239 86 11) 04 239 86 11 (+32-04 239 86 11)

Fax (fax): +32 (55) 430-98-30 +32 (55) 430-98-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GB
Products information GB

BTW identificatienummer (tax): BE08135894775
Ondernemingsnummer: 8862915039
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 678,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in GB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets and Department stores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GB
(Get full report from official database of BE for GB)

Aanvulling soorten activiteiten voor GB
Addition kinds of activities for GB

7213. Linnengoed | Linen supply
204600. Nat maïs frezen | Wet corn milling
08310203. Lac productie | Lac production
22549901. Verven en afwerken breien ondergoed | Dyeing and finishing knit underwear
28330217. Plantaardige oliën, farmaceutische kwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Vegetable oils, medicinal grade: refined or concentrated
36510107. FM en am radio tuners | Fm and am radio tuners
59429900. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
79330000. Bowling centra | Bowling centers
79990901. Animal shows in circussen, beurzen en carnaval | Animal shows in circuses, fairs, and carnivals

Werken bij GB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GB. Looking for open vacancies in other companies

  • Dumperchauffeur C (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een dumper op werven, op een economische en veilige manier (veiligheidsfunctie) en met respect voor de omgeving. Deze functie zal op verschillende werven van ons plaatsvinden (Zeebrugge, Oostende & Gent)

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: PNIEL

    Type: Studentenjob

    Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Kinderbegeleid(st)er (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: ISF INTERNATIONAL DAYCARE

    Type: Vaste Job

    Kinderen verzorgen, maaltijden geven, contact met ouders en kinderen.

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van GB in sociale netwerken
Look for responds of GB in social networks

Lees alle opmerkingen voor GB. Laat een reactie achter voor GB. GB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GB. Leave a respond for GB. GB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GB op de google maps. Adres en contacten GB
Location of GB on the google maps. Address and contacts of GB

Andere gerelateerde bedrijven als come GB GB: Sonville L | SEFA SPORT | PETER COOLS | The Fox Pub | MIEKE MOMMEN

Other related companies as GB: Sonville L | SEFA SPORT | PETER COOLS | The Fox Pub | MIEKE MOMMEN

GB is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08135894775. Het bedrijf GB bevindt zich op het adres: Rue Florent Pirotte 18; 4430; Ans. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 678,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Supermarkets and Department stores. Producten gemaakt in GB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GB is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GB, openstaande posities, locatie van GB op de kaart.

GB is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is GB, company assigned to the tax number BE08135894775. The company GB is located at the address: Rue Florent Pirotte 18; 4430; Ans. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 678,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Supermarkets and Department stores. Products created in GB were not found.
The main activity of GB is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GB is not available. You also can look at reviews of GB, open positions, location of GB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GB, employees, financial statistics.