UNIC

Contactgegevens UNIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARTRIJKSESTRAAT 51; 8211; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50201197 (+32-50201197) 50201197 (+32-50201197)

Fax (fax): +32 (58) 265-62-59 +32 (58) 265-62-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIC
Products information UNIC

BTW identificatienummer (tax): BE01218902587
Ondernemingsnummer: 9996704101
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in UNIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarchés. Grands magasins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIC
(Get full report from official database of BE for UNIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIC
Addition kinds of activities for UNIC

10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
31119901. Fancy of exotische leer, nec | Fancy or exotic leathers, nec
35310401. Asfaltplant, inclusief gravelmixtype | Asphalt plant, including gravel-mix type
37210200. Niet-gemotoriseerde en lichtere lucht dan vliegtuigen | Nonmotorized and lighter-than-air aircraft
37929900. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec

Werken bij UNIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

  • DIEPVRIESCHAUFFEUR 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als heftruckchauffeur - aanvoeren van de bakken met groenten in en uit diepvries

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

Zoek naar antwoorden van UNIC in sociale netwerken
Look for responds of UNIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIC. Laat een reactie achter voor UNIC. UNIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIC. Leave a respond for UNIC. UNIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIC op de google maps. Adres en contacten UNIC
Location of UNIC on the google maps. Address and contacts of UNIC

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIC UNIC: DOMINIQUE DELROT | Espace Vie | A.L.S LEJEUNE SCHUEREMANS | GUIDO LAFAUT | LUC VOET

Other related companies as UNIC: DOMINIQUE DELROT | Espace Vie | A.L.S LEJEUNE SCHUEREMANS | GUIDO LAFAUT | LUC VOET

UNIC is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01218902587. Het bedrijf UNIC bevindt zich op het adres: AARTRIJKSESTRAAT 51; 8211; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Supermarchés. Grands magasins. Producten gemaakt in UNIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNIC is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIC, openstaande posities, locatie van UNIC op de kaart.

UNIC is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIC, company assigned to the tax number BE01218902587. The company UNIC is located at the address: AARTRIJKSESTRAAT 51; 8211; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Supermarchés. Grands magasins. Products created in UNIC were not found.
The main activity of UNIC is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIC is not available. You also can look at reviews of UNIC, open positions, location of UNIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIC, employees, financial statistics.