ZELFBEDIENING JANSSENS

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • ZELFBEDIENING JANSSENS
Private companiesAgricultural Production - Crops • ZELFBEDIENING JANSSENS

Contactgegevens ZELFBEDIENING JANSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZELFBEDIENING JANSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZELFBEDIENING JANSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 47; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 36054440 (+32-36054440) 36054440 (+32-36054440)

Fax (fax): +32 (50) 388-79-95 +32 (50) 388-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZELFBEDIENING JANSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZELFBEDIENING JANSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZELFBEDIENING JANSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZELFBEDIENING JANSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZELFBEDIENING JANSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZELFBEDIENING JANSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZELFBEDIENING JANSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZELFBEDIENING JANSSENS
Products information ZELFBEDIENING JANSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE02952545166
Ondernemingsnummer: 9032104492
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ZELFBEDIENING JANSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarchés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZELFBEDIENING JANSSENS
(Get full report from official database of BE for ZELFBEDIENING JANSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZELFBEDIENING JANSSENS
Addition kinds of activities for ZELFBEDIENING JANSSENS

284303. Verwerkende assistenten | Processing assistants
20990702. Cole slaw, in bulk | Cole slaw, in bulk
22990210. Polijstvelden | Polishing felts
28139909. Zuurstof, samengeperst of vloeibaar | Oxygen, compressed or liquefied
33990101. Aluminium verstuiverde poeder | Aluminum atomized powder
35799910. Stapelverwijderaars | Staple removers
50320101. Asfaltmengsel | Asphalt mixture
50849902. Chemische procesapparatuur | Chemical process equipment

Werken bij ZELFBEDIENING JANSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZELFBEDIENING JANSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZELFBEDIENING JANSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZELFBEDIENING JANSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • INSTALLATEUR SANITAIR EN CENTRALE VERWARMING (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega sta je in voor het monteren en installeren van sanitair en centrale verwarming. Je vertrekt steeds van bij de firma. Je werkt voornamelijk voor particulieren en winkels.

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van ZELFBEDIENING JANSSENS in sociale netwerken
Look for responds of ZELFBEDIENING JANSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZELFBEDIENING JANSSENS. Laat een reactie achter voor ZELFBEDIENING JANSSENS. ZELFBEDIENING JANSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZELFBEDIENING JANSSENS. Leave a respond for ZELFBEDIENING JANSSENS. ZELFBEDIENING JANSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZELFBEDIENING JANSSENS op de google maps. Adres en contacten ZELFBEDIENING JANSSENS
Location of ZELFBEDIENING JANSSENS on the google maps. Address and contacts of ZELFBEDIENING JANSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZELFBEDIENING JANSSENS ZELFBEDIENING JANSSENS: Los Buenos VZW | Gassmann SPRL | PATRICIA CLAUW | BAKKERIJ DAMEN-REUMERS | Plaisir du Jardin

Other related companies as ZELFBEDIENING JANSSENS: Los Buenos VZW | Gassmann SPRL | PATRICIA CLAUW | BAKKERIJ DAMEN-REUMERS | Plaisir du Jardin

ZELFBEDIENING JANSSENS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZELFBEDIENING JANSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02952545166. Het bedrijf ZELFBEDIENING JANSSENS bevindt zich op het adres: MARKT 47; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 395,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Supermarchés. Producten gemaakt in ZELFBEDIENING JANSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZELFBEDIENING JANSSENS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZELFBEDIENING JANSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZELFBEDIENING JANSSENS, openstaande posities, locatie van ZELFBEDIENING JANSSENS op de kaart.

ZELFBEDIENING JANSSENS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZELFBEDIENING JANSSENS, company assigned to the tax number BE02952545166. The company ZELFBEDIENING JANSSENS is located at the address: MARKT 47; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 395,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Supermarchés. Products created in ZELFBEDIENING JANSSENS were not found.
The main activity of ZELFBEDIENING JANSSENS is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZELFBEDIENING JANSSENS is not available. You also can look at reviews of ZELFBEDIENING JANSSENS, open positions, location of ZELFBEDIENING JANSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZELFBEDIENING JANSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZELFBEDIENING JANSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZELFBEDIENING JANSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZELFBEDIENING JANSSENS, employees, financial statistics.