ISVB BVBA

Contactgegevens ISVB BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISVB BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISVB BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): D'Haenestraat 34 9070 Heusden (Destelbergen), België

Telefoon (phone): +32 (55) 372-55-12 +32 (55) 372-55-12

Fax (fax): +32 (68) 659-74-37 +32 (68) 659-74-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISVB BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISVB BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISVB BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISVB BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISVB BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISVB BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISVB BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISVB BVBA
Products information ISVB BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01610839843
Ondernemingsnummer: 3527679443
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ISVB BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISVB BVBA
(Get full report from official database of BE for ISVB BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISVB BVBA
Addition kinds of activities for ISVB BVBA

2051. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
324199. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
344499. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
729907. Station operatie diensten | Station operation services
17990401. Rigging, theatraal | Rigging, theatrical
26760102. Gezichtsweefsels: gemaakt van gekocht papier | Facial tissues: made from purchased paper
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
36410211. Ultraviolette lampen | Ultraviolet lamps
80110510. Infectieziekte specialist, arts / chirurg | Infectious disease specialist, physician/surgeon

Werken bij ISVB BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISVB BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISVB BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISVB BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Dakwerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van ISVB BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ISVB BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISVB BVBA. Laat een reactie achter voor ISVB BVBA. ISVB BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISVB BVBA. Leave a respond for ISVB BVBA. ISVB BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISVB BVBA op de google maps. Adres en contacten ISVB BVBA
Location of ISVB BVBA on the google maps. Address and contacts of ISVB BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ISVB BVBA ISVB BVBA: VIVRE SOLIDAIRE | POLE POSITION CAR | MAISON AUX FRIVOLITES | EDP SYSTEMS CONSULTING & TYPING | Vincke.Th

Other related companies as ISVB BVBA: VIVRE SOLIDAIRE | POLE POSITION CAR | MAISON AUX FRIVOLITES | EDP SYSTEMS CONSULTING & TYPING | Vincke.Th

ISVB BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISVB BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01610839843. Het bedrijf ISVB BVBA bevindt zich op het adres: D'Haenestraat 34 9070 Heusden (Destelbergen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in ISVB BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ISVB BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISVB BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISVB BVBA, openstaande posities, locatie van ISVB BVBA op de kaart.

ISVB BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISVB BVBA, company assigned to the tax number BE01610839843. The company ISVB BVBA is located at the address: D'Haenestraat 34 9070 Heusden (Destelbergen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 900,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in ISVB BVBA were not found.
The main activity of ISVB BVBA is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ISVB BVBA is not available. You also can look at reviews of ISVB BVBA, open positions, location of ISVB BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISVB BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISVB BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISVB BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISVB BVBA, employees, financial statistics.